“OtpisaNE”: Slavna predstava u subotu u Širokom Brijegu

Kazališna predstava “OtpisaNE” odigrat će se u subotu u Širokom Brijegu.

Predstava koja je u Hrvatskoj obarala rekorde posjećenosti u subotu 24. studenoga u 20:00 sati bit će odigrana u Kinu “Borak” u Širokom Brijegu.

Radnja predstave vrti se oko mladoga sirijskog emigranta Hassana, kojeg igra Slavko Sobin, čija je jedina briga pronaći majku i sestre te s njima otići živjeti u Njemačku.

Na svom putu “zapinje” u Hrvatskoj. Tu mu pomažu mlada aktivistica Hrvojka, koju igra Erna Rudnički, a koja ga dovodi kući kako bi imao smještaj dok mu ona ne uspije organizirati ilegalni prijelaz granice.

U radnju su uključene i njezina samohrana majka Snježana, koju igra Ksenija Marinković, te susjeda Milka, koju igra Ecija Ojdanić.

Lavina zastrašujućih i pretužnih informacija o mukama bliskoistočnih migranata u sebi sasvim sigurno krije i barem pregršt komičnih situacija, a “OtpisaNE” su pokušaj rekonstruiranja jedne od najneobičnijih među njima. Izmišljene, ali i sasvim moguće u svijetu punom straha, prijateljstava, predrasuda, žudnje, ambicija i nesporazuma, napisao je o predstavi hrvatski novinar i književnik Renato Baretić.

Cijena ulaznice je 10 KM.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.