Otac Meghan Markle obrušio se na kćer: Pojeftinila je kraljevsku obitelj

Otac Meghan Markle, Thomas Markle, optužio je svoju kćer da je “pojeftinila” britansku kraljevsku obitelj u dijelu intervjua objavljenog dan nakon što je Buckinghamska palača priopćila da princ Harry i njegova supruga više neće biti članovi monarhije.

Thomas Markle koji je posvađan s kćeri rekao je za Channel 5 da vjeruje kako Meghan (38) odbacuje “san svake djevojke”.

To je razočaravajuće jer je zapravo ostvarila san svake djevojke. Svaka mlada djevojka želi postati princeza i ona je to dobila i sada to odbacuje jer, izgleda da to odbacuje zbog novca, rekao je Markle.

Intervju je snimljen nakon najave para da će odstupiti kao članovi kraljevske obitelji. Channel 5 objavio je u nedjelju dio intervjua i rekao kako će se cijeli dokumentarni film emitirati “u narednim tjednima”.

Thomas Markle opisao je kraljevsku obitelj kao “jednu od najvećih dugovječnih institucija ikad”, rekavši da su, kad se Meghan udala za Harryja u svibnju 2018., preuzeli obvezu “biti dio kraljevske obitelji i predstavljati kraljevske članove”.

Oni uništavaju to – pojeftinjuju i čine otrcanim… pretvaraju to u Walmart s krunom. To je smiješno, ne bi trebali raditi to.

Thomas Markle je rekao i da ne očekuje da će Meghan stupiti u kontakt s njim.

Ne vidim to, posebno sad… ili Harry, ali mislim da se oboje pretvaraju u izgubljene duše, rekao je, prenosi Index.

Ne znam što traže. Mislim da ni oni ne znaju što traže.

Harry i Meghan se odrekli titula

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.