Osvojite ulaznice za koncert Nine Badrić u Herceg Etno selu

Portal Jabuka.tv, kao jedan od medijskih promotora, vodi najsretnijeg čitatelj-a/-icu (1×2 ulaznice) na koncert Nine Badrić koji će se održati u petak, 16. kolovoza 2013. godine s početkom u 21 sat u amfiteatru u Herceg Etno selu – Međugorje.

Sve što trebate učiniti da osvojite dvije ulaznice i lijepo se provedete na koncertu s djevojkom, momkom, prijateljem, prijateljicom je da nam na mail: [email protected] pošaljete svoje podatke (Ime, prezime, Datum i godina rođenja, Broj mobitela).

Sretnog dobitnik-a/-icu obavijestit ćemo putem maila i mobitela.

Za Ninin koncert u Međugorju vlada veliki interes i već su rasprodane sve VIP ulaznice, dok su u prodaji ostale još ulaznice za tribine po cijeni od 15 KM, koje se mogu kupiti na recepciji HERCEG etno sela, u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a i Forest lounge bar-u u Orci, te online na kupikartu.ba

„Čim su me kontaktirali organizatori, ja sam sa zadovoljstvom prihvatila poziv.Doista dugo nisam nastupala u tim krajevima.Posebno mi je drago što ću doći dan prije koncerta i biti u Međugorju na sam blagdan Velike Gospe, a 16. kolovoza ću imati sreću održati koncert u prekrasnom, amfiteatarskom prostor HERCEG etno sela“,rekla je Nina, koja će u Hercegovini boraviti dva dana.

Nakon koncerta zabava se nastavlja na after party-ju kojega priprema HERCEG etno selo uz svoje jezero.

DJ Gianni Motta će se pobrinuti za plesne ritmove, a HERCEG etno selo, uz DJ program, pripremilo je i finger food, te piće po promotivnim cijenama.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.