Ostvarila se želja Kostelića: Obitelj se veseli blizankama

Uoči proslave 40 rođendana Ivica Kostelić dobio je najbolji poklon – vijest da će mu supruga Elin sljedeće godine u ožujku roditi blizanke.

Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan (5) i Leon (3,5), izjavio je Ivica za Gloriju. Prije dvije godine 35-godišnja Elin je u intervju za Story rekla kako ona i Ivica žele imati još djece, a ta želja im se sada i ostvarila.

Uglavnom jako dobro, Ivan stalno pazi na njega, stalno ga prati i upozorava kada nešto ne smije. Čim pomisli da je u nekoj opasnosti  zove mene i stvarno je brižan stariji brat. Naravno, imaju svoje trenutke kada se bratski posvađaju, ali i brzo pomire, opisala je tada Elin bratsku ljubav svojih sinova. Rekla je kako joj najviše oko sinova uskače svekrva Marica i njezin roditelji, ali i teta Janica.

Ivica i Elin vjenčali su se u svibnju 2014. godine u zagrebačkoj crkvi svetog Marka, a te jeseni rodio im se sin Ivan. Dvoje bivših skijaša u vezi je od 2006. godine, a godinu dana nakon upoznavanja Elin je već ljetovala s Ivicom na Mljetu i upoznala je cijelu obitelj Kostelić. Mljet je oaza mira za Kosteliće i upravo tamo Elin i Ivica su proveli i svoj medeni mjesec.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.