Ostavio Putinovu kćer i oženio je ljubavnicu: ‘Taj ima petlje…’

Katerina Tikhonova (32), iako ti nikada nije službeno potvrdila Moskva, je mlađa kći ruskog predsjednika Vladimira Putina. Prema pisanju Daily Maila Katerina se nedavno rastala.

Bila je u braku s Kirillom Shamalovom (36). On je sada oženio svoju ljubavnicu Zhannu Volkovu koja živi u Londonu. Shamalov cijelu situaciju nije htio komentirati.

Navodno je Volkova koja je u 30-tim godinama promijenila svoje prezime i tako je postalo jasno da se par vjenčao.

Shamalov i Putinova kći su u braku bili pet godina, a vjenčali su se u resortu u blizini Sankt-Peterburg. Par se vozio u tradicionalnim sanjkama koje su vukla tri bijela konja.

Putin i njegova bivša supruga Ljudmila prema pisanjima medija imaju dvije kćeri. Mariju i Katerinu Putin drži podalje od očiju javnosti. Nikada službeno nije rekao koliko djece ima niti kako se zovu.

Rekao je samo da je ponosan na svoju djecu, da ona žive u Rusiji i da su se samo u Rusiji školovala. Rekao je da njegova djeca nisu slavna, ali se pohvalio da njegove kćeri govore tečno tri strana jezika.

Moja djeca imaju karijeru u politici i biznisu i žive svoje živote, rekao je Putin.

Njegova starija kći Marija (33) je navodno udana za nizozemskog biznismena.

Katerina Tikhonova se preziva kao njezina baka, a na Moskovskom sveučilištu vodi projekte koje financira država. Na mjestu je potpredsjednice Svjetske konfederacije rock’n’rolla za širenje i marketing.

Već u siječnju su počele glasine da se razvodi jer njezin muž ima ljubavnicu. Tada su krenuli i komentari da je Shamalov hrabar i da može biti sretan što je živ, prenosi 24sata.hr.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.