Opuzen: Policija zatekla poduzetnika podrijetlom iz BiH i HDZ-ovca u istovaranju 73 kg kokaina – Jabuka.tv

Opuzen: Policija zatekla poduzetnika podrijetlom iz BiH i HDZ-ovca u istovaranju 73 kg kokaina

Dubrovačka policija zaplijenila je na području Opuzena 73 kilograma kokaina i uhitila trojica muškaraca, među kojima su zagrebački poduzetnik rodom iz BiH Oliver Čokara i Anđelko Oršulić, član HDZ-a.

Policija je zatekla dvojicu kako istovaruju drogu, dok je treći čuvao stražu, javlja Index.hr.

Akcija koje se dogodila u subotu nastavak je akcije u kojoj je krajem siječnja razbijen narko-lanac u Metkoviću, kada su uhićene četiri osobe, dok je peti osumnjičeni, državljanin Italije, ranije bio u pritvoru.

Pronašli smo 60 paketa droge, ukupno 72 kilograma i 900 grama kokaina. Protiv trojice uhićenih je podnesena kaznena prijava, rekao je načelnik Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica.

Načelnik Odjela za droge Hrvoje Neusidl kazao je da se droga krijumčarila preko luke Ploče pomoću kontejnera s bananama.

Prema njegovim riječima, riječ je o kokainu iz Južne Amerike koji košta 100 eura ako se miješa, što je obično slučaj, a to znači da je cijena kilograma 40.000 eura.

U tvrtki osnivačice Mosta pronađeno oko 100 kg kokaina

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Svo zlo i ide od politike i ovih ratnih profitera, posljeratnoh tajkuna… I ptice na grani znaju tko sta radi u BiH i sto je imao do rata a sto ima danas. Ugledni decki, ljudi nemaju firmu, nemaju dana staza a voze aute od 100 tisuca eura. Pa tko je tu lud..??? Pun Mostar i Siroki takvih. Pita li se policija, Sipa, Osa odkut to… Ili su svi u talovima… Da ima pravne drzave i volje, htjenja svemu se moze stati u kraj za 30 dana… Ali ocito smrdi iz vrha vlasti….

  • Taj posao se ne moze raditi bez pokroviteljstva politike , policije i obavjestajnih sluzbi. Ovi koje se uhvati na djelu su samo zrtveni jarci, dno piramide.

  • Za anonimca 12:54 ,znači po tebi tko je imao do rata je dobar pošten ,halo gnjido udbaška p zbog lopova ubojica (udbaša )je i zaratili ,jazavče od Gorankića ,ti pas maaykUU ,droga je zlo a i sada je dilaju dica i unučad udbaša

  • Do rata, ne UDBA, već KOS, vodio je sve kriminalne poslove, između ostalog i likvidacije hrvatskih emigranata. Npr, tko su braća Čolak? Drago u Grudama i Stanko u Beogradu? Drago je jedan od vlasnika Grafotiska, a Stanko umirovljeni šef KOS-a. To je samo jedan primjer, kako to sve funkcionira, a velke rVate, Čolaci su kupili sa vojnim mirovinama, zaposlenjem u dr službi itd. E sada sve to dolazi na naplatu, jer nema više para, tj korito presušilo. Dakle nije problem u tome što Kos-ova mreža operira po R. Hrvatskoj, već je problem u tome što je glavna Kos-ova ispostava u Mostaru, koja muze hrvatski narod, a to svi u Hercegovini znaju, ali šute, jer su plaćeni da šute, a lova stalno kapa, do kada? Hrvatska se pod hitno mora riješiti te hercegovačke veze, na relaciji Mostar-Beograd. Zašto je pokojni M. Bandić onako lijepo ugostio četnikušu lepu brenu? Pa zato što mu je naređeno, iz Beograda, jer je kao mnogi bio ucjenjen tajnim transkriptima o udbaskom porijeklu, a neki su prosto postali kokainski ovisnici, preljubnici, sex sa maloljetnicima itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.