Oproštaj od Dolores: Snimila si film ‘Vjerujem u anđele’, a ja vjerujem da te oni sada čuvaju

U Hrvatskome narodnom kazalištu u Šibeniku od Dolores Lambaše, podrijetlom Šibenčanke, koja je poginula u prometnoj nesreći, danas su se na komemoraciji oprostili članovi obitelji, rodbina te mnogobrojni prijatelji i kolege.

“Velika Doloresina želja bila je zaigrati upravo u šibenskom kazalištu, ali, nažalost, ona se nikad neće ispuniti”, rekao je na komemoraciji glumičin kolega i prijatelj, šibenski glumac Mate Gulin.

Pamtit ćemo je po njezinu osmijehu, ljepoti i volji za životom, rekao je Gulin.

Od mlade glumice oprostio se i profesor na Akademiji dramskih umjetnosti i glumac Joško Ševo, koji je rekao kako je trenutak kada je čuo za tragičnu pogibiju Dolores Lambaše jedan od onih tužnih trenutaka koji se pamte cijeli život.

Jedan od takvih trenutaka, kada zavladaju šok i nevjerica, bio je i onaj kada je stradao šibenski košarkaš Dražen Petrović, rekao je Ševo i oprostio se od Dolores stihovima Arsena Dedića “Djevojka iz moga kraja”.

“Snimila si film ‘Vjerujem u anđele’, a ja vjerujem da te oni sada čuvaju”, rekao je Ševo.

Dolores Lambaša bit će pokopana danas na šibenskome gradskom groblju Kvanju. Glumica je umrla u srijedu u bolnici u Slavonskome Brodu nakon prometne nesreće koja se dogodila toga dana na autocesti A3. (Fena)

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.