Opet nam stiže saharski pijesak

Duboka ciklona stacionira nad Atlantikom zapadno od Irske i prostire se do Sredozemnog mora.

Nalazimo se na prednjoj strani ciklone, a visinsko strujanje je jugozapadno te se nastavlja pritjecanje toplog suhog saharskog zraka.

Nad zapadnu Europu saharski zrak donosi znatne količine pijeska koji će se do kraja vikenda proširiti od Španjolske do Finske, a početkom idućeg tjedna zamutiti i atmosferu nad našim krajevima, prenio je N1.

Sunčani dani pred nama, temperature do 30 °C

(www.jabuka.tv)

11 komentara

 • Dolazi ponovo trovanje raznim otrovima. Od Uskrsa nas truju i zaprašili redovno. To se po modernom zove , saharsku pjesak,,… Napravite analizu tog pjesma, kiše i vidite sto je to.??? Koga vise lazete. Svi gledamo svojim ocima i pravimo se ludi. Truju nas i nasu djecu…

 • Nato nas danomice truje i zaprašuje svim i svačim, dakle otrovima.Tko to ne vidi taj je slijep ne samo na oči nego i na duhu slijep.Imate na internetu hrvatsku znanstvenicu /gledao sam video prije mjesec dana gdje otvoreno govori kako se analizom kiše-vode i u rijekama, čatrnjama, poljskim bunarima i lokvama došlo do saznanja da-se radi i teškim kemijskim otrovima koji su izuzetno opasni za zdravlje ljudi..Ona je točno navela o kom se-kemijskom supstratu radi, bilo je nešto u vezi s kamdijem i otrovima koji su također korišteni u Vijetnamu prije pedeset i više godina kada s u kabalisti iz Amerike svoju privatnu vojsku spremili da vježba buduće pokolje i genocide nad nedužnim narodima..Gledao sami danas-jučer, posle podne -između 2 sata popodne i 4 sata popodne, oblaci kroz koje sunce nikako nema pravu jačinu, odnosno doslovce vidi se zamagljenje vidika naročito u širinu ili dužinu vidnog obzorja..
  Dakle, očito je , ono što smo slušali proteklih godina kao znanstvenu fantastiku, od Muska i ostalih Kabalista ikabale, o klimatskim promjenama i Zelenoj AGENDI KOJA Se SPREMA UNIŠTITI ŽIVOT NA ZEMLJI- ONAKAV KAKVOG POZNAJEMO ODUVIJEK..
  JEDAN OD NJIHOVIH CILJEVA , SAD GOVORE OTVORENO, NE BOJE SE VIŠE NIKOGA , JEDINO IM JE RUSIJA STALA NA PUT- JE DJELOMIČNO ZAMRAČENJE SUNCA, KO FOL RADI SMANJENJA GLOBALNOG ZAGRIJAVANJA KOJI JE PRIJEVARA NAD PRIJEVARAMA -VEĆA PUNO OD COVIDA.Sve u cilju uništenja i Čovjeka i životinja i biljaka na Planeti.
  TO IM JE KRAJNJI CILJ, SLUŽE KABALISTIČKOM bogu, zloduhu, i luciferu iz Starog Saveza-Babilona i jedino ih Rusija može zgaziti za vrat i slomiti im kičmu za sva vrimena..Možni su ii sotonini kurvini sinovi i otpad kojeg će Bog počistiti kroz ljudske ruke zauvijek..

 • Ko jos vjeruje u ove priče? Koji saharski pjesak 5-ti put, viroze u zadnjih 10 dana ko u priči (uvijek je viroze i bilo), nikada se ovo nije događalo, ljekarne niču ko gljive. Demokracija lagano dolazi na naplatu

 • Šta tu možemo napraviti jedino promatrati kako svaki dan pristižu novi i mladi ljudi sa dijagnozom RAK ili blaže rečeno karcinom

 • Mi nism ludi ni glupi ovi gangsteri nas truju ko zeceve sve vlade zemalja to znaju jer su potpisali predaju nas globalistima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.