Općina Široki Brijeg ove godine stipendira 60 studenata

Načelnik Općine Široki Brijeg Miro Kraljević i šef odsjeka društvenih djelatnosti Ivo Slišković priredili su prijam za dobitnike stipendija za akademsku 2013./2014., a koje svake godine dodjeljuje Općina Široki Brijeg. Načelnik Kraljević je potpisao Ugovor s dobitnicima stipendija.

Ove godine stipendija je dodijeljena za 22 redovita studenta. Ukupni iznos stipendije po studentu je 1.000 KM. S ovih 22 stipendije i iz ranijih godina 38 stipendija studenata koji su redovito upisali tekuću akademsku godinu, Općina Široki Brijeg ove akademske godine stipendira ukupno 60 studenata.

stipendije_siroki_brijeg_1

„Svi vi koji ste dobili stipendiju krenuli ste dobro i želim da tako nastavite. Nakon objave rezultata nije bilo niti jednog prigovora i to je znak da je komisija na najbolji način odradila svoj posao. Ali, u potpunosti ću biti zadovoljan kada općina bude u mogućnosti stipendirati sve redovite studente“, rekao je načelnik Kraljević prigodom potpisivanja ugovora s dobitnicima stipendija.

Stipendiju za 2013./2014. dobili su: Marko Barać, Katarina Vidović, Mario Matković, Ružica Bilinovac, Ante Šaravanja, Maja Kožul, Darko Topić, Petar Galić, Anđela Kožul, Blago Ivanković, Josipa Ćorić, David Bošnjak, Nikolina Skoko, Marija Karačić, Marija Pinjuh, Matea Nenadić, Ana Ćužić, Nikolina Ćosić, Monika Lasić, Mirko Sopta, Tino Filipović i Ivana Banožić.

stipendije_siroki_brijeg_3

(www.jabuka.tv)

 

Nema komentara

  • Svaki pokušaj privlačenja mladih da se nakon studija vrate (ili ostanu) u Širokom Brijegu je vrijedan hvale. Ako Bog da od ŠB napravit grad u kojeg ce ljudi dolazit a ne odlazit

  • Još da neki iz općine nisu svoju djecu prijavili lažirajući da su socijalno ugroženi, bilo bi zbilja hvale vrijedno, ovako ostaje jal vrijednim studentima, mogu oni biti naj bolji ali nemaju roditelje koji će za njih lagati o socijalnom statusu kao pojedni iz Općine. Zanima me samo kako vas nije stid Boga, evo što lažete narod!?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.