Općina Čitluk proglasila stanje elementarne nepogode

Na prijedlog Stožera civilne zaštite općine Čitluk, načelnik općine Čitluk Marin Radišić donio je Odluku o proglašenju nastanka stanja prirodne nepogode od niskih temperatura – mraza od 19.04. do 22.04.2017. godine na području općine Čitluk.

Sukladno odredbama ove odluke na području općine Čitluk proglašava se stanje prirodne nepogode izazvano niskim temperaturama u razdoblju od 19.04. do 22.04.2017. godine.

Nakon donošenja spomenute odluke Povjerenstvo za procjenu šteta općine Čitluk uputilo je poziv građanima u kojem poziva građane koji su pretrpjeli štete izazvane niskim temperaturama da štetu prijave počevši od 04.05.2017. godine, pa najkasnije do 12.05.2017. godine.

Šteta se prijavljuje na obrascu PR-Š kojeg građani mogu dobiti na Info pultu u zgradi Općine Čitluk (šalter sala) ili ga mogu preuzeti iz priloga ove vijesti, prenosi Dnevnik.ba.

Obrazac popunjen od strane podnositelja zahtjeva potrebno je dostaviti Povjerenstvu za procjenu šteta općine Čitluk, a uz obrazac potrebno je dostaviti i posjedovni list parcele na kojoj se nalaze poljoprivredna dobra.

Posjedovni list parcele građanima će biti besplatno izdavan od strane nadležne općinske službe.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.