Oni su ponos Posušja

Načelnik općine Posušje Branko Bago organizirao je prijam za Antu Čuturu i Slavena Bakulu. Riječ je u učenicima trećeg i četvrtog razreda Gimnazije fra Grge Martića iz Posušja koji su osvojili prva mjesta na kvizu znanja iz opće kulture održanom u Ljubuškom.

Nagrađeni učenici, kojima je načelnik Bago uručio pohvalnice, došli su u pratnji ravnatelja Gimnazije Ante Jukića, a u razgovoru s mladim gostima načelnik je rekao kako su oni ponos Posušja i najbolji promotori posuškog kraja. Također, izrazio je nadu kako će se u budućnosti, po završetku školovanja, ovi iznimno uspješni učenici vratiti u svoj rodni kraj i doprinijeti njegovom razvoju.

Kviz znanja iz opće kulture ”Ljubko” organizira se već petu godinu za redom, a u njemu sudjeluju učenici svih srednjih škola s područja Županije Zapadnohercegovačke. Posuška Gimnazija s ovog natjecanja ponosni je vlasnik čak pet trofeja – četiri zlatne i jedne srebrne sove.

Treba ovome dodati kako su i učenici Srednje strukovne škole ostvarili uspjeh. Naime u konkurenciji s ostalim strukovnim školama na natjecanju ostvarili su najviše bodova i najbolji plasman.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.