O’Neal oduševljen Dončićem, Hrvatskom i Slovenijom: Dali su mi prezime na “ić”

Legendarni NBA košarkaš, a danas DJ Shaquille O’Neal završio je odmor u Sloveniji i Hrvatskoj gdje je uživao, a o gostoprimstvu Luke Dončića pričao je Amerikancima.

O’Neal je čest gost Hrvatske, a ovoga puta proširio je svoj odmor i boravio je i u Sloveniji. Tu je naišao na veliko gostoprimstvo, a za sve je zaslužan Luka Dončić koji mu je bio domaćin na turneji.

Legendarni američki košarkaš je nastupao na otoku Krku gdje je u jednom klubu puštao glazbu, a prije toga je uživao u vili Luke Dončića.

Zahvalan sam Luki. Kada sam stigao u njegov grad, pokupili su me neki ljudi i odvezli u vilu koju je Dončić uredio za mene. Dali su mi pizzu, nargilu i voće. Odatle su me ispratili na nastup. Luka mi je rekao da mi se ništa neće dogoditi u njegovom gradu. Nazvao me “gospodine O’Neilović”, tako me tamo zovu. Hvala Luki i Goranu Dragiću što su mi to omogućili, rekao je O’Neal u svom The Big Podcastu.

Slavni košarkaš otkrio je i kako mu Dončić nije dozvolio da spava u hotelu kojeg je već unajmio.

Kada sam stigao tamo, Luka mi je rekao “znam da si unajmio hotel, ali želim da ideš na neko drugo mjesto”. Odveo me negdje pokraj vode u vilu s četiri sobe. Nosio je nargilu sa sobom, dodao je O’Neal.

Vrhunac odmora bio je nastup slavnog košarkaša u klubu. Dok je puštao glazbu, O’Neal je uzvikivao “ruke gore” na našem jeziku tako da je još jednom pokazao koliko voli ove prostore i ljude koji odatle dolaze.

(www.jabuka.tv | Foto: Twitter)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.