Omčo je postao najpopularniji YouTuber na Balkanu – Jabuka.tv

Omčo je postao najpopularniji YouTuber na Balkanu

Najpopularniji YouTuber na Balkanu više nije Baka Prase.

S tog trona nedavno ga je skinuo Omer Nadarević Omčo iz Bihaća koji je na toj platformi dosegnuo brojku od dva milijuna pratitelja. Omčo je vlasnik popularnog istoimenog YouTube kanala, a ono što do sada nije bilo poznato je činjenica da je Nadarević pokrenuo i Fat TV, kanal za strano tržište na kojemu ga prati 3,77 milijuna ljudi, prenosi Index.hr.

Omču, dakle, ukupno prati 5,77 milijuna ljudi na YouTubeu.

Sudeći po podacima na Social Bladeu, na stranom kanalu je Omčo u posljednjih mjesec dana imao nevjerojatnih 386 milijuna pregleda, a za dvije godine, koliko postoji, FatTV je skupio više od dvije milijarde pregleda. Po pretpostavkama Social Bladea Omčo za mjesec dana može zaraditi nevjerojatnih milijun i pol dolara, odnosno više od devet milijuna kuna.

Podatke ipak treba uzeti s rezervom jer su razlike u zaradi na YouTubeu na američkom i europskom tržištu ogromne.

Omer Nadarević rođen je 1985. godine u Bihaću. Komedijom se počeo baviti prije 20 godina, ali je prava zvijezda postao tek kada se na internetu pojavio YouTube. O njegovom privatnom životu se malo zna, ali je tijekom sudjelovanja u reality showu Parovi priznao da je imao jako teško djetinjstvo i život.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.