Oliver Dragojević i Stjepan Hauser stigli u Široki Brijeg: Najavili veliki spektakl

U hotelu Park u Širokom Brijegu održana je tiskovna konferencija na kojoj su između ostalih govorili o koncertu Oliver Dragojević i Stjepan Hauser, iz 2Cellosa. 

Veselu atmosferu će prenijeti i na pozornicu večeras u dvoranu Pecara koja će biti dupke ispunjena, a organizatori su rekli da je u prodaji ostalo još 100-injak ulaznica koje se mogu kupiti u Cosmopolitanu u Širokom Brijegu.

Dvorana će biti otvorena već od 18:30 sati, a koncert će početi u 20 sati. Vlasnici ulaznica za tribine ulaze na ulaze 1 i 2 s južne strane, za parter se ulazi na ulaz sa zapadne strane, a VIP i akreditacije s istočne.

Oliver se prisjetio kako je pjevao na otvaranju hotela Park 1976. godine i rekao je kako je narod u Širokom Brijegu i Hercegovini vesel te ne sumnja da će večeras biti odlična atmosfera. Od božićnih pjesama naveo je da će izvesti Tiha noć i Božić bijeli. S Oliverom će, uz Stjepana Hausera, nastupiti i najstarija klapa u Hercegovini, klapa Hrvoje te Oliverov dugogodišnji prateći bend Dupini.

Na pitanje novinara portala Jabuka.tv o tome hoće li izvesti pjesmu ”Topnik sa Širokog Brijega” Oliver je rekao da neće jer je pjesmu davno snimio ranih devedesetih te je i tekst zaboravio, a pjesma je tada snimljena u ratnim okolnostima te je neće izvoditi na večerašnjem koncertu. No, sve prisutne je iznenadio Stjepan Hauser koji je otpjevao nekoliko stihova te pjesme.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj koncerta.

oliver_dragojevic_stjepan_hauser_siroki_brijeg_1

oliver_dragojevic_stjepan_hauser_siroki_brijeg_2

oliver_dragojevic_stjepan_hauser_siroki_brijeg_3

oliver_dragojevic_stjepan_hauser_siroki_brijeg_4

oliver_dragojevic_stjepan_hauser_siroki_brijeg_5

oliver_dragojevic_stjepan_hauser_siroki_brijeg_6

Ekipa portala Jabuka.tv s Oliverom i Stjepanom

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić i Miro Škobić)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.