Olić priznao bolnu istinu o Hrvatskoj!

‘Vrijeme je da dobijemo neku reprezentaciju iz gornjeg doma europskog nogometa. Ako u dvije utakmice ne možemo biti bolji, nismo ni zaslužili odlazak na EURO’, smatra Ivica Olić.

Hrvatska će se 11. i 15. studenog za EURO boriti s Turskom, a Ivica Olić je jasno i glasno rekao što misli o nekim prošlim nastupima reprezentacije i ovima koji nas čekaju.

“Vrijeme je da dobijemo neku reprezentaciju iz ‘gornjeg doma’ europskog nogometa. Ako ne možemo u dvije utakmice dobiti nekog jakog suparnika, nismo niti zaslužili odlazak na EURO. To je jasno kao suza i nema previše pametovanja”, izjavio je Olić za Jutarnji list i dodao:

“Ne smijemo ići po osvetu, kako su neki najavili. Dobili smo priliku za revanš na sportskom planu. Recimo da smo u Austriji bili još nezreli pa nakon vodstva nismo znali sačuvati pobjedu. Sada bismo znali bolje reagirati. Izborniku Biliću nije lako, ali on kao igrač i trener zna da je kratak put od nebesa do potonuća. No, to je sastavni dio posla. Mi ćemo potvrditi da u nama još ima žara i otići u Poljsku i Ukrajinu”, uvjeren je Ola.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.