Oldtimeri bacili krug kroz gradove ŽZH

Ove nedjelje održan je 13. Susret oldtimera u Zapadnohercegovačkoj županiji.  Ovaj događaj privukao je velik broj sudionika iz Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Njemačke, a dakako i velik broj zaljubljenika i promatrača u starodobna vozila.

Program je započeo u jutarnjim satima Ljubuškom. Potom su sudionici krenuli iz Ljubuškog prema Grudama, a onda prema Širokom Brijegu. A program završava u Posušju gdje će biti i večera za sve sudionike te će biti i uručene zahvalnice, priznanja i pokloni od organizatora Oldtimer kluba “Ero”.

Ovogodišnji susret posvećen je istaknutom preminulom članu kluba pok. Mili Kelavi.

Organizator ovog susreta, Oldtimer klub “Ero”, osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila, kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje.

Klub je prepoznat i izvan granica BiH, što iz godine u godinu utječe na sve veći odaziv auto-nostalgičara iz raznih mjesta.

U našoj fotogaleriji pogledajte što smo zabilježili u Širokom Brijegu, u parku Sajmište gdje su stari limeni ljubimci i njihovi vozači tijekom dana predahnuli.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Velika većina pravih vlasnika koji su kupili ove aute nažalost su već odavno pod rašeljkom.
    Zato nasljednik nek ih čuva i održava.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.