Okrugli stol regionalnih javnih poštanskih operatora održan u Mostaru

U organizaciji Hrvatske pošte Mostar održan je okrugli stol na temu unaprjeđenje suradnje regionalnih javnih poštanskih operatora pod nazivom “Pogled u budućnost, digitalni trendovi i njihov utjecaj na razvoj poštanske djelatnosti”.

Na okruglom stolu, uz domaćine, sudjelovali su predstavnici BH Pošte Sarajevo, Pošte Srpske Banja Luka, Pošte Crne Gore, Pošte Srbije i Hrvatske pošte Zagreb. Cilj okruglog stola bio je razmjena pozitivnih i uspješnih iskustava u segmentu primjene novih digitalnih tehnologija u poštanskoj djelatnosti.

O iskustvima Hrvatske pošte Mostar u primjeni novih tehnologija u poštanskom poslovanju uvodno izlaganje imao je direktor – predsjednik Uprave HP Mostar Mate Rupčić. Uslijedio je okrugli stol na kome su sudionici iznijeli svoja iskustva s primjenom novih digitalnih tehnologija te njihov učinak na unaprjeđenje poštanske djelatnosti.

O statusu novih regionalnih projekata s osvrtom na aktualne projekte, iskustva, rezultate i prijedloge unaprjeđenja (PostCash i PostPak) govorio je član Uprave HP Mostar – izvršni direktor za poštansku tehnologiju Ljubo Vujica.

Sudionici okruglog stola uključili su se u otvorenu raspravu iznoseći svoja iskustva i razmišljanja.

Kvalitetna rasprava i razmjena iskustava regionalnih poštanskih operatora temelj su za brži i bolji razvoj poštanske djelatnosti s posebnom pozornošću na praćenje i usvajanje najnovijih digitalnih trendova, što je pokazao i ovaj okrugli stol koji je održan u Mostaru.

*PR članak


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.