Okončan Shoppingfest u Mepas Mallu, poznata imena pobjednika nagradne igre | Jabuka.tv

Okončan Shoppingfest u Mepas Mallu, poznata imena pobjednika nagradne igre

U Mepas Mallu u periodu od 20. studenog do 21. prosinca 2014. trajao je ShoppingFest, mjesec bogatog programa sa mnoštvo događanja i brojnih pogodnosti te nagradnim natječajem sa vrijednim nagradama.

U mjesec dana ShoppingFesta Mepas Mall je pripremio brojne aktivnosti za svačiji ukus. Za ljubitelje mode održana je prepoznatljiva poslastica

Makeover by Emerik Gudelj, brandirani i dobro poznati modni event u kojem su se kandidati ovaj put natjecali za najboljeg stilista. Održan je vrhunski Vintage Party koji je pronašao put do modernih pin up djevojaka, ujedno je bio i prvi ovakav tematski event u regiji.

Za najmlađe je održano mnoštvo događanja, među kojima su kids Acrobat Show, dječja modna revija, dečja predstava, natjecanje u plesu – plesna zvjezdica, druženje sa svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom i druga događanja.

Stariji posjetitelji mogli su uživati u najboljoj predblagdanskoj kupovini s popustima povodom DramaDana i Late Midnight Shoppinga.

Ljubitelji unikatnih i ručnih radova imali su priliku podržati mlade kreativce prilikom humanitarne izložbe, a svoju humanost su mogli pokazati i svi posjetitelji na Dobrovoljnom darivanju krvi.

Na koncu ponosni smo što smo blagdanski ugođaj u centru upotpunili božićnim koncertom Akademskog zbora Pro Musica.

U sklopu ShoppingFesta u suradnji sa Xmobile, mobile shopom organiziran je nagradni natječaj. Svi posjetitelji koji su u periodu od 20. studenog do 21. prosinca ostvarili kupovinu u bilo kojoj radnji u centru u minimalnom iznosu od 20 KM imali su priliku osvojiti vrijedne nagrade. Sve što je bilo potrebno jest upisati osobne podatke i broj računa, te uz malo sreće mogli ste postati dobitnik jednog od 2 nova iPhone 6 smart telefona, zimovanja na Jahorini, Vlašiću i Dubrovniku ili neku drugu od 50 vrijednih nagradu.

Posjetite našu Facebook stranicu možda se i vaše ime nalazi među sretnim dobitnicima.

Blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2015. godinu želimo svim svojim cijenjenim posjetiteljima i poslovnim partnerima, navode iz Mepas Malla

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: