Oglasne ploče za šest mjesnih zajednica u Općini Široki Brijeg

Šest mjesnih zajednica u Općini Široki Brijeg je, nakon provedene natječajne procedure od strane Centra za građansku suradnju (CGS) iz Livna, dobilo oglasne ploče. Ovo je jedna od aktivnosti Centra za građansku suradnju u sklopu projekta „Unapređenje komunikacije mjesnih zajednica“, a koju financijski podržava Kanadski fond za lokalne inicijative.

oglasna_provo_dobric

Uvjeti za dodjelu oglasnih ploča mjesnim zajednicama su bili: da je mjesna zajednica registrirana, da je aktivna, te da u suradnji s općinskom upravom osigura mjesto za postavljanje oglasne ploče i sama je postavi. Natječajem je bilo obuhvaćeno 10 općina sa 157 mjesnih zajednica iz Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije a pristiglo je 60 aplikacija. Povjerenstvo za dodjelu oglasnih ploča odobrilo je ukupno 65 ploča za 51 mjesnu zajednicu iz navedenih županija.

oglasna_trn

Na natječaj iz Općine Široki Brijeg su aplicirali MZ Izbično, MZ Jare, MZ Turčinovići, MZ Crne Lokve, MZ Trn i MZ Dobrič – Provo – Grabova Draga i svima je dodijeljena po jedna oglasna ploča. Oglasne ploče su preuzeli predsjednici mjesnih zajednica, a Dalibor Markić pomoćnik načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti je zahvalivši se predstavnicima Centra za građansku suradnju poželio da se suradnja i u budućnosti nastavi na zadovoljstvo općinskih tijela vlasti, Centra za građansku suradnju, predstavnika mjesnih zajednica i građana.

(www.jabuka.tv)

25 komentara

 • pa dobro pitanje za presjednika mz knespolje tesko mu se bilo poduzeti da dode na sjednicu da se ocisti snece iznad presala put za gradac kaze nisam ja zato nadlezan onda tko je

 • A:stigli krompiri
  B:jesu oduljeni
  A:nisu
  B:skači.

  Narodu kruha i igara.
  nema nešto kruha
  al zato ima igara do PM.

  Čuj podilili ploče.
  Velik dobitak u PM
  Sad će problemi.
  Tko će platit lopatu cimente , tko pijeska itd.

 • cini mi se da je predsjedniku mz knespolje najbitnije da je njegovoj gu.zici dobro, evo do sad nisam ni znao ko je predsjednik. nikakve akcije nema u selu, osim na njegovoj kuci, i njegovom voznom parku. ali sto i ocekivat od covjeka koji je u vrijeme juge bio prvi clan partije, dok se sad nalazi u prvom redu crkve.

 • zasto nemamo trotoar, wc kraj crkve, vodovod, rasvjetu (bar oko skole)?? forsira se nekakva mrtvacnica, a zasto ce nam to ulaganje? imamo sto potrebnijih stvari. imamo mrtvacnicu 5km od knespolja, napravite konacno nesto u ovom selu. stid nas je ljudi radi vas, nemojte mislit samo na sebe.

 • Vidite Jarana kako su je dobili još im sredio Ćakac ( Josipa Bevande brat ) teški dezerter a ostalima od šake do lakta

 • tribalo se prijaviti na natjecaj, to vrijedi i za veće donacije a ne samo ovu za jednu ploču koja ima malu vrijednost ali ipak nije đžabe

 • da nije jadno bilo bi smiješno, objavili vijest u kojoj očekuješ da je nešto stiglo ono 7 ploča za 7 sela. ima li još koja bombastična vijest

 • bas sam se sad cuo sa predsjednikom mz knespolje. kaze da nema potrebe da se trose novci na male radove po selu, nego da ce on to odjednom sve napravit, dici ce malo veci kredit pa ako treba i na sebe ( radi se oko cca500000 €), nema nikakvi problema ako ga bude trebo sam vracat, spreman je na svaku zrtvu za voljeno selo.

 • nemogu vjerovat da dr. kreso nije uspio bar sredit besplatnu oglasnu plocu za knespolje, kad vec nemoze pokrenut nista za selo. pa covjece, pokupi samo po 20km od svake kuce i mozemo pocet nesto radit..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.