Oglasio se Zdravko Mamić: Ovo je hajka na Dinamo! Nećete, razbojnici!

Nevjerojatna je količina mržnje, zlobe i zločestoće koja se iz svih pravaca emitira prema Dinamu. To je višegodišnji teror i ja im zbog toga nevoljka srca poručujem: ‘Nećete razbojnici’, kaže Zdravko Mamić, piše 24sata.hr.

Pokušavali smo nekoliko puta posljednjih mjeseci, ali odgovor Zdravka Mamića uvijek je bio isti: ‘Ne želim ništa komentirati’. Nije Dinamov savjetnik htio otvarati nove frontove. Dapače, prije dva mjeseca sve je šokirao porukom da on nema problema s tim da Rijeka bude prvak ove sezone. Poručio je da mu se svi u klubu i izvan njega čude, ali da on svejedno tako razmišlja. Bio je Mamić miran sve do trenutka kada smo ga nazvali i pitali ga da kratko prokomentira činjenicu da će El Soudani odlukom disciplinskog suca 1. HNL propustiti derbi s Hajdukom. Tada se bivši izvršni predsjednik Dinama otvorio.

– Iako već duži period izbjegavam istupanje putem medija, sad moram reći da se protiv Dinama vodi višegodišnja hajka. Kad god pomislim da nema gore, dogodi se nešto još gore – rekao nam je Zdravko Mamić i u dahu nastavio:

– Nevjerojatna je količina mržnje, zlobe i zločestoće koja se iz svih raspoloživih pravaca emitira prema Dinamu. To je višegodišnji teror i ja im zbog toga nevoljka srca poručujem: ‘Nećete razbojnici’.

Tu je savjetnik hrvatskog prvaka zastao…

– Ovo se ne odnosi samo na situaciju sa Soudanijem. Već na sve što se Dinamu radi posljednjih godina – završio je Zdravko Mamić.

Prije šest i pol godina je Igoru Štimcu na famoznoj skupštini HNS-a poručio ‘Nećeš razbojniče’. Pokojni Vlatko Marković na kraju je ostao predsjednik HNS-a. Sad je Mamić ponovno odlučio iskoristiti tu svoju čuvenu rečenicu. Porukom ‘Nećete razbojnici’, očito se obraća svim onima koji žele da naslov prvaka ove sezone osvoji Rijeka. Puno je onih koji žele vidjeti kraj Dinamove dominacije u HNL-u, ali Zdravko poručuje kako to u svibnju ove godine neće dočekati.

Jasno je da u Maksimiru uoči derbija kreće potpuna mobilizacija. Mogao bi Mamić igračima održati i govor. Hajduk i bez Soudanija mora pasti, a u Rijeci ionako Zdravkove riječi prije dva mjeseca nisu ozbiljno shvatili. Znali su da je to klasična “pila naopako“. Sad su samo dobili potvrdu. Čeka nas doista ludih mjesec dana u HNL-u.

(www.jabuka.tv)11 komentara

 • Daj odj… narkomanu. Ko ti daje više prostor u medijima lažni katolik i lažni katolik što se razvodi svako prikogodine i pjeva partizanove pjesme

 • Bravo Maminjo treba se boriti za Hrvatsku i Hrvatski ponos Dinamo ,a još se više treba boriti protiv udbinih medija i orjunaša

 • mrš u pičku materinu svi što ste komentare dali mamić je legenda za širokobriježane samo budale misle da je on prevarant i varalica

 • Mamićevi rezultati se vide a možeš ga voliti ili mrziti svejedno ostaje zabilježen kao uspješan sportski djelatnik ili još bolji menadžer igrača. Svatko može imati svoj osobni stav o njemu a činjenice su na njegovoj strani.

 • Mamić je legenda samo za stoku sitnog zuba,kad im lopov,dezerter i prevarant daje malo novca,ili parket,hahahhaaaa..
  Kad padne ovo smeće sa slike past će sav kriminal u društvu,i takozvani lijevi i takozvani desni!
  To je sve igrokaz,Mišković iz Rijeke je pudlica Zdravka Mamića,ovo je mazanje očiju javnosti jer će Dinamo biti prvak,a ne Rijeka,a šminkerska pičkica Mišković se neusudi to iznijeti rijekinim navijačima,kao protiv je korupcije, a sjedi u HNS-u,protiv Mamića je ali ipak snjim ubacuje igrače u repreznetaciju i prodaje ih….Umrite svi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Orijunaši su vam svi iz GOVNARSKOGA LOPOVSKOGA HDZ-a i svu privredu su upropastili u korupciji od 1990.-2000. POSEBNO U VRIJEME RATA kada je sirotinja branila HR od četničkih kukavičkih govana. Poserem vrh cijeloga HDZ. Gdje su sada branitelji iz šatora? Boli ih kurac što će mali poljoprivednici propast zbog AGROKORA. Bitno da licemjerima šatorašima HDZ daje dobre penzije. I ja sam na žalost bio branitelj. Za koga ratovo? Za nastanak tajkuna koje je Lopovski hdz stvorio. Pjuc hrrk bljak fuj hdz govna..

 • Gdje su sada oni glupani što viču da su za dom spremni?? Što nisu radili proteste kada je hdz sve pljačko u privatizaciji? Robne kuce Nama u Zg, pa Kamensko u zg, pa Uzor u St, u DUBROVNIKU niz uspješnih poduzeća nestalo nakon 1990. Gdje su desničari i šatoraši iz savske u zg?? Što ne traže od prijatelja iz HDZ da donesu zakon o hvatanjau tajkuna? Kako da ne. Šatoraše boli kurac za sve. Samo su aktivni kada treba lajat na sdp. A Hdz lopine im ne smetaju. Joj koje licemjerje šatoraša..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.