Održano izvlačenje nagradne igre “Dan žena u Mepas Mallu!”

Došli smo do kraja još jedne nagradne igre Mepas Malla, organizirane povodom Dana žena, za sve pripadnice ljepšeg spola!

U prizemlju centra, danas je održano izvlačenje nagradne igre “Dan žena u Mepas Mallu!”.

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi posjetitelji s računom u vrijednosti od 20 KM ostvaren od 10. ožujka do 07. ožujka u bilo kojoj radnji centra.

Philips Lumea aparat za uklanjanje dlačica olakšat će borbu s dlačicama, te učiniti kožu glatkom i mekanom na dodir. Uz Philips peglu za kosu i uvijač za kosu, željenu frizuru ćete postići u što kraćem roku. S Philips aparatom za pedikuru moći ćete se pohvaliti uvijek njegovanim stopalima. Izvrsni Philips uređaji olakšat će beauty svakodnevnicu, našim sretnim dobitnicama.

Imena dobitnica možete pogledati na LINKU.

Čestitamo sretnim dobitnicama, odličan shopping im je donio fenomenalne nagrade, koje će im zasigurno će biti od pomoći! Zahvaljujemo se partnerima nagrade igre Techno Shopu i Philipsu, što su podržali nagradnu igru i osigurali vrijedne nagrade za sve pripadnice ljepšeg spola!

Ne zaboravite da možete obaviti odličnu kupovinu u Mepas Mallu, nove kolekcije su stigle i ponuda centra nikad nije bila bogatija. Potražite udobne i atraktivne odjevne kombinacije, kojima ćete unijeti vedrinu u vaše dane i izgledati zanosno.

Dovoljno je razloga da posjetite Mepas Mall i zakoračite u svijet novih kolekcija!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu