Održano ”Hodočašće Mladeži HDZ BiH, Međugorje 2013.”

Međugorje 8. lipnja 2013. – “HDZ BiH definitivno ima najbolju Mladež u Bosni i Hercegovini,” poručio je glavni tajnik HDZ BiH Vlado Džoić na početku Hodočašća Mladeži HDZ BiH u Međugorje pred oko 500 mladih koji su u subotu došli hodočastiti u ovo malo hercegovačko mjesto iz svih dijelova BiH.

Hodočašće je započelo u etno selu “Herceg” gdje su mladi slušali predavanje o fenomenu Međugorja i prvim ukazanjima te svemu onome što Međugorje čini prepoznatljivim u svijetu. Nakon toga je uslijedio uspon na Brdo ukazanja gdje se zajednički molilo za hrvatski narod, obitelj, mir i dobro, te  budućnost Bosne i Hercegovine i Hrvata u njoj. Program hodočašća završio je Svetom misom na kojoj se Mladeži pridružio i predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović.

hdz_mladez_2
Mladi s područja Posavine, Brčkog, Središnje Bosne, Hercegovine, Republike Srpske, kao i drugih dijelova BiH iz Međugorja su sa sobom odnijeli  poruku zajedništva u vjeri kojom se poručuje kako će Mladež HDZ-a BiH biti garant hrvatske opstojnosti na svim područjima Bosne i Hercegovine.

Ured za informiranje Mladeži HDZ BiH  

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.