CRNAČ 2013: Odličan nogomet i najbolji hakleri Hrvatske i BiH

Završena je još jedna večer na malonogometnom tuniru, a sa sigurnošću se može reći da smo večeras gledali najuzbudljiviju večer turnira sa brojnim BiH i Hrvatskim futsal reprezentativcima. Gotovo da nije bilo slobodnog mjesta za gledanje utakmica, tribine su bile prepune.

Evo i rezultata:

Rezultati nedjelja, 9.6.
19:30 – Korak vs Williams – 7:0
20:30 – Mepas vs AutoPlaza Mostar – 7:6 (4:4)
21:30 – Europrodukt vs Dado Transport – 4:3 (1:1)

U prvoj utakmici jedan od favorita turnira ekipa Korak je rutinski odradila svoj posao te bez većih poteškoća savladala ekipu Williamsa. Korak je predvodio jedan on najboljih futsal igrača ovih prostora Amel Radimilović.

Svaki komentar za drugu utakmicu je suvišan. Zasigurno najbolja utakmica dosadašnjeg dijela turnira u kojoj su se igrači AutoPlaze više nego odlično suprostavili ekipi Mepasa koju su predvodili futsal reprezentativci Hrvatske Franko Jelovčić, Andrija Bogdanović, Denis Mijatović, Žarko Luketin Duje Bajrušević te Dragan Stanković. Utakmica je bila potpuno u egalu, te se pobjednik odlučio kaznenim udarcima. Ekipa AutoPlaze je bila manje sretna te u daljnji krug natjecanja ide ekipa Mepasa.

Treća utakmica je donijela sraz ekipe Dado Transporta i ekipe Europrodukta koju su predvodili BiH futsal reprezentativci Slaven i Dražen Novoselac te mnogi drugi. Jako neizvjesna utakmica sa pregršt prilika na obje strane odlučena je tek izvođenjem kaznenih udaraca. Ekipa Europrodukta izlazi kao pobjednik te ide u drugi krug natjecanja. Valja napomenuti kako je ekipa Dado Transporta na ostalim turnirima dolazila do finala a u Crnču ispadaju već u prvom kolu što dovoljno govori o kvaliteti turnira.

Nakon utakmica uslijedio je glazbeni program predvođen Mokarskim Tamburašima.

Raspored za ponedjeljak, 10.6.
20:00 – Pavković Paneli vs SCR. Tucak
21:00 – Tropicana Šišović vs MZ Dobrkovići
22:00 – Dom Zdravlja vs HVIDRA Mostar

Očekuju nas jako zanimljive utakmice te možemo očekivati još jednu odličnu večer.

(www.jabuka.tv)4 komentara

  • svaka cast za auto plazzu , ali organizator je izmjenio regularni zdrijeb i uskopljake zamjenio da ne igraju sa mepasom a stavio plaza SRAMOTA

  • Dok se nemogu pokrpati rupe na putu prema Gornjem Crnču, na drugoj strani se “rasipa”. Na blagdan Presvetog Srca Isusova moralo se do Crkve “probijati” razrovanim putem. Dali je ovo politika pomoći ruralnom dijelu općine ili možda projekt ” preko rupa do posla i škole”.

  • Moglo bi se spomenuti da se juče slavio blagdan Presvetog Srca Isusova povodom kojega se i igra ovaj turnir. Dali se neki boje ili stide spomenuti da od 1891 dolaze ovdje svećenic, a 1935 godine osnovana je župa.
    Mislim da “bratstvu i jedinstvu” to neće smetati, ali bi zbog naših predaka i poginulih za DOM to trebalo bar spomenuti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.