Održane međunarodne izložbe pasa u Međugorju

Dvije međunarodne CACIB, jedna državna CAC i dvije specijalne izložbe pasa održane su 25. i 26. travnja u krugu sportskog centra Circle u Međugorju.

Ukupno je na izložbama ocijenjeno preko 1500 pasa kroz dva dana.

Međugorje se pokazalo kao jedno izuzetno mjesto za održavanje manifestacija ovog tipa. Zasigurno zaslužuje biti na vrhu liste domaćina međunarodnih izložbi. Nadam se da ćemo uspjeti u budućnosti organizirati i održavanje u noćnim terminima jer mislim da bi to upotpunilo kvalitetu i ljepotu cijele ove izložbe, rekao je Perica Jukić, predsjednik Kinološkog saveza Herceg-Bosne za portal Jabuka.tv.

Na manifestaciji su sudili renomirani svjetski sudci, a prisustvovali su natjecatelji iz 19 različitih država, Rusije, Belgije, Francuske, Poljske, Nizozemske, skandinavskih zemalja itd.

Moj prijatelj i ja iz Njemačke smo se uputili prvo na izložbu u Dubrovniku, zatim smo došli ovdje. Na ovu izložbu doveli smo 4 psa, riječ je o vipetima. Jako sam zadovoljan rezultatima, jer smo osvojili BOB (Best of Breed) i u Dubrovniku i ovdje. Jako sam iznenađen kvalitetom izložbe i samom organizacijom ovdje u Međugorju. Mogu slobodno reći da se radi o jednoj od najboljih koje sam ikada posjetio, rekao je za portal Jabuka.tv Bilal Khan, natjecatelj iz Njemačke.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.