Održana promocija knjige Martine Mlinarević-Sopta

U utorak 26. studenog u prepunoj dvorani u Galeriji Kraljice Katarine u Mostaru predstavljena je treća knjiga Martine Mlinarević-Sopta, pod nazivom “Neprocjenjivo”.

U glazbenom dijelu nastupili su, odnosno svojim vokalnim izvedbama oduševili – Lucija Zovko i maestro Damir Bunoza, mladi grudski duoMarija Tomić i Stipe Iličić, te na poseban način svojim akustičnim izvedbama, širokobriješki bend “Pešes“.

O knjizi su govorili – Radica Lasić, predsjednica udruge “Narcis”, Emir Bukovica, frontmen grupe “Emir & Frozen Camels”, redatelj Zdenko JuriljAnte Raos, predsjednik udruga osoba s invaliditetom Dalmacije, te Josipa Maras mlada ljubuška slikarica s adresom u Zagrebu, čije su umjetnine bile izložene u Galeriji.

Program je vodio Boris Čerkuč, a za čitanje Martininih riječi bili su zaduženi Jelena Božić i Marko Rozić.

Knjiga koja je, kako kaže autorica, živi spomenar ljudi kojih nema više i koji su svakodnevno tu, knjiga koja se ne pročita da se ostavi, nego se nosi uvijek sa sobom, jer u svakom danu i svakom razdoblju svog života u njoj ćete naći nešto što će vam upravo tada najviše trebati. To su priče radi kojih se smijete i plačete. (Bljesak.info)

promocija_martina_mlinarevic_sopta_1

promocija_martina_mlinarevic_sopta_2

promocija_martina_mlinarevic_sopta_3

promocija_martina_mlinarevic_sopta_4

promocija_martina_mlinarevic_sopta_5

promocija_martina_mlinarevic_sopta_6

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.