Održana priredba u vrtiću ‘Pčelica’ u Širokom Brijegu

U srijedu u vrtiću ‘Pčelica’ u naselju Zorićevina u Širokom Brijegu održana je priredba povodom Majčinog dana.

Mališani su svojim roditeljima, a ponajviše majkama, pokazali svoje pjevačko, plesno i glumačko umijeće.

Pogledajte fotogaleriju:

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_1

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_2

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_3

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_4

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_5

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_6

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_7

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_8

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_9

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_10

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_11

majcin_dan_vrtic_pcelica_siroki_brijeg_12

(www.jabuka.tv | Foto: Josa)24 komentara

  • Pri izvještavanju o događajima u koje su uključena djeca, novinari često zaboravljaju da ih i Zakon o medijima i Kodeks časti obvezuju na osobito obziran pristup te zaštitu identiteta maloljetnika. Novinari svoje ponašanje opravdavaju interesom javnosti, međutim, pritom zaboravljaju da pravo javnosti na informacije ne može biti iznad prava djeteta na zaštitu privatnosti.Neprimjereno izlaganje u medijima može dodatno traumatizirati djecu i negativno utjecati na njihov razvoj, potaknuti neželjene reakcije okoline, učiniti njihovu intimu dostupnom svima, izložiti ih traumatizirajućem vrednovanju, neugodnim komentarima, a možda i ugroziti njihovu sigurnost.

    • mogu misliti koliko si obziran…..ja mislim cim si dobio ili dobila djete da si mu slike na facebook stavio…kenjac

  • Nekim roditeljim nebi dragi Bog ugodijo,pisete gluposti svima nam je drago vidjet svoju dijecu.Dijeca su preslatka,hvala tetama na trudu priredba je bila odlicna.

  • nisu dijeca već su djeca. Ne piše se roditeljim, već roditeljima… ne piše se vidjet već vidjeti( osim ispred ću, ćete..) i milijun drugih pogrešaka..ne tražim da čitate pravopis već kad vam se ispod riječi pojavi crvena crta onda vi lijepo desni klik i vidi čuda..ispravite svoju pogrešku 🙂 Treba prvo sebe pogledati, sebe preodgojiti a onda svoju djecu i tak na kravu možda pisati komentare po portalima dragi moji sugrađani brbljavci, žugavci, zlopamtila zabadala itd. Je teška situacija, istina puno je nezaposlenih ali bome i vi se prosipate na ovim komentarima da vas ne bi ni Bog dragi više slušao..a pritom ste još, većina Vas, dobrano nepismeni, nažalost vaše djece predrage, prezaštićene koju muče od tete iz vrtića, do prof u srednjoj školi jadni oni šmrc, šmrc…

    • Djeca nisu prezaštićena u ovoj zemlji. krše im se osnovna ljudska prava na svakom koraku. Ali dobro, to je naš križ. Zanima me samo zašto tebi smeta da su zaštićena, da se nastoji što više sprovoditi red u svemu. Imaš li svoje djece? Eto neka ti Bog da da ti bude kao mojima. Kad nas shvatiš, neka ti da proviđenje da im bude bolje nego im i sam-a želiš

  • najbolje da nam ti djecu učiš .dobro bi došo takav jedan našim školama ,vrtićima super radite li privatno da vas posjetimo da nam djecu naučite ponašanju a i nas roditelje pismenosti.

  • Čuvaj me od mudrosti koja ne plače, filozofije koja se ne smije i veličine koja se ne klanja pred djecom. Djeca su blago ovog svijeta!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.