Održana humanitarna božićna akcija Vijeća mladih Široki Brijeg

U sklopu manifestacije ‘Božić u Širokom’, a u organizaciji Vijeća mladih Općine Široki Brijeg i Općine Široki Brijeg, na Trgu širokobrijeških žrtava kod Križa, održana je humanitarna akcija.

Kupnjom adventskog vijenca i slika građani su još jednom pokazali svoju humanost i pomogli onima kojima je pomoć potrebna. U organizaciji Vijeća mladih Općine Široki Brijeg i studenata ALU Široki Brijeg održana je i kreativna radionica u Dječjem vrtiću ‘Pčelica’.

Kreativna radionica s učenicima II. Osnovne škole održat će se u ponedjeljak 2. i utorak 3. prosinca u 14 sati. Svi radovi će biti izloženi na Trgu širokobrijeških žrtava kod Križa prigodom ukrašavanja bora, a cjelokupni prihod je namijenjen onima kojima je pomoć neophodna.

hum_akcija_vm_siroki_2

hum_akcija_vm_siroki_1

hum_akcija_vm_siroki_4

hum_akcija_vm_siroki_3

(www.jabuka.tv)Nema komentara

 • pčelica,dječiji vrtić? aloo,nisu platili doprinose deset godina..nema šta tamo nije maznuto..to treba hitno dat u privatne ruke jer..nagurali su dug prema državi na milijun..a di je ostalo..dobavljači..ej, manite se vi rabit ime tog vrtića u takve svrhe jer ne znate koju činite..

  • ti ocito ni skolu nisi redovno zavrsio a o vrticu da ne pricamo.Djeca su pravila cestitke koje ce ova udruga prodavati a novac ne ide vrticu .Znamo da mnogi zele u ovom gradu unistiti sve ono sto mogu pa bi takvi i vrtic privatizirali…cemu to.Ako vec znas ko je napravio toliki dug u vrticu i zasto tj.pokrao po tvojim rijecima evo imas anonimno priliku pa se izjasni.Samo se zapitaj sto se radi u tom vrticu i u kakvim uvjetima, koliko godina neplacenih doprinosa i kojekakvih drugih problema .Sramota je za jedan grad da se zele ugasiti gradski objekti kao sto su ljekarna i vrtgici a sta je sljedece…

 • ima nas koji radimo do 16h i nemožemo izaći na 10 min.a i mi bi se uključili u akciju,ali ovako ispadamo nehumani jer ne stignemo na vrijeme,produžite radno vrijeme

 • svaka akcija u kojoj se želi pomoći onima koji nemaju mogućnost života dostojna čovjeka je za svaku pohvalu,a svi oni koji žele a naravno i mogu pomoći naći će trenutak i vrijeme.Pomoć je i kad se za nekoga pomolimo,kada nekome kažemo lijepu riječ,a naravno da bi se čovjek mogao radovati treba imati nešto i za pojesti i obući i za svoju djecu da ih može spremiti u školu,i još mnoštvo stvari za koje svi znamo.Tako da svaka pomoć dobro dođe bila to marka ,kuna ,ili malo više kako tko može bitno je sudjelovati da bi božić svakom bio lijep a i ostali dani u godini.

 • slazem se sa predhodnim komentarom i mislim da bi se svi trebali odazvati .Ja kao roditelj djeteta koje je u vrticu pravilo cestitke sigurno hocu.Zalosno je da se ovakve akcije pljuju svakakvim komentarima a pogotovo onom o vrticu ,ni mjesto ni vrijeme…..svaka cast tetema koje se svakodnevno brinu za nasu djecu …zahvalni roditelj

 • Nema pravnica 60 godina , krivo zaključujete ! Premda je uvijek na ulici pa vam se čini da je od tolikog pokazivanja puno ostarila…
  Ženska traži lovinu ! !
  Zato mora izić van , neće joj se servirat netko u četiri zida ……

 • Super je kad se pomaze potrebnima. Mislim da bi trebala ova organizacija posjetiti i centar djece sa posebnim potrebama Marija nasa nada,vidjeti sto dijeca rade i pomoci u prodaji .Predivne uratke imaju potrebni su nase pomoci.Ne umanjujem vrijednost ovoga ali kada dijeca nesto rade to ima jos i vecu vrijednost.Svi se ukljucimo i pomozimo kupovinom.

 • Za iznad
  Ne piše se dijeca nego djeca !
  Dijete – jednina
  Djeca – množina …
  Morala sam reagirati jer me ovakove stvari iritiraju….

 • U vezi dijete – djeca ti što se odazivaš na ,,,, ništa nisi shvatio – la !!
  I kako ti uopće znaš da je ta osoba koja piše DIJECA nekome od djece pomogla …
  Svi se u ovo doba pravite svetiji od PAPE !
  Pa kad ste takovi kakvima se predstavljate , zašto ne pomažete stalno , čovjek koji nema stalno treba pomoć. Ne samo pred Božić .Evo zašto ! Jer mislite da Bog uključi mozak samo za velike blagdane. U krivu ste , dragi moji , Bog je stalno budan i sve mu je kristalno jasno ! ! !

 • A vidi ove Ivane sto komentira.E moja draga ,vjerovatno u tvojoj stranci RADOM ZA BOLJITAK su naucili da drugi za BADAVA rade…..na vasu zalost imaju placu koliko god to bilo glupo i smijesno da netko u danasnje vrijeme mozes mislit cuda za svoj rad i DOBIJE placu….hahaha.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.