''Blagdani za pamćenje'' uz HT Eronet s novim DUO i TRIO paketima

HT Eronet svim novim, ali i postojećim korisnicima, koji sklope ugovor na 12 ili 24 mjeseca, od 1. prosinca nudi nove DUO i TRIO pakete.

U DUO paketu spojeni su telefon i internet, odnosno fiksna telefonska usluga s uključenih 100 besplatnih minuta unutarsvoje fiksne mreže kao i neograničeni ADSL, po cijeni od 29,00 KM (bez PDV-a) ili fiksna telefonska usluga s uključenih 200 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u Bosni i Hercegovini te neograničeni ADSL još veće brzine, a sve po cijeni od 39,00 KM (bez PDV-a).

Obogaćen je i postojeći TRIO paketkoji sada sadržava fiksnu telefonsku uslugu s uključenih 400 besplatnih minuta za poziveprema fiksnim mrežama u BiH, ali i 50 besplatnih minuta premafiksnim mrežama u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori s uključenim dodatnim uslugama, neograničeni internet, te Osnovni paketkanala HOME.TV sa Snimalicom kaododatnom uslugom.

Uz novu TRIO Start paket uslugu, korisnici mogu uživati u fiksnoj telefonskoj usluzi s uključenih 200 besplatnih minuta za poziveprema fiksnim linijama u BiH te dodatnim uslugama prikaza broja, konferencijskim pozivom i pozivom na čekanju, zatim neograničeni ADSL internet i HOME.TV Osnovni paket kanala, a sve po cijeni od 43,00 KM (bez PDV-a).

HT Eronet svojim novim i postojećim privatnim i poslovnim korisnicima također želi priuštiti „Blagdane za pamćenje“ te im nudi mogućnost kupnje izvrsnih mobilnih uređaja Huawei U8185Ascend Y100, već od 9,00 KM i Alcatel OT Tab7 Dual Core, većod 19,00 KM, ovisno o odabranom DUO ili TRIO paketu, uz zasnivanje ili produljenje ugovora na 24 mjeseca.

blagdani_za_pamcenje_eronet_1

*sponzorirani članak

(www.jabuka.tv)
Nema komentara

  • ne vrijedi vam, telemach kablovska samo kad se proširi hercegovinom, **bo vas vaš home tv. a o eronetu da ne pričam, već prešao na mtel

  • Ljudi,
    Ne uzimajte ništa od Eronetovih usluga. Sve je u Eronetu skuplje za 20-tak % od svih drugh BiH distributera mobilne telefonije, internete i internet Tv ( HOME TV)
    Telefone koje Eronet ‘daje ? svojim dugogodišnjim klijentima su skuplji nego u prodaji
    Pogledajte ponudu telefona univerzalno. ba i vidjeće te da su jeftiniji aparati nego u Eronetu i to na ugovor od 12 mjeseci

  • u ht eronetu strahovito lažu i ova akcija za pamćenje je lopovski trik. pošto postoji kupnja mobitela i tableta na akciji oni ih čuvaju samo za odabrane. ako bogda nakon 12 god suradnje prelazim kod drugog operatera.

  • ERONET je najveći lopov u cijeloj Europi.Ne samo da je najskuplji,već u svojoj HOME-TV usluzi nema niti jedan FULL HD kanal! Niti jedan! Danas je FULL HD rezolucija toliko pojeftinila u svakom segmentu,bilo da se radi o kablovskoj Internet televiziji ili čistom snimanju videa s FULL HD kamerom,dakle ta rezolucija je danas totalna bagatela,a oni nisu stavili niti jedan FULL HD kanal u svoju ponudu. Sramota! A još su k tome i najskuplji u Europi. Naša država (ako je tako uopće možemo nazvati) je čisto smeće po pitanju moderne tehnologije i većine drugih stvari. U drugim državama se već počinju emitirati 4K kanali,a mi nemamo ni FULL HD kanale. Ali,nismo mi jedina nacija s tim problemima – Hrvatska također ima sve ove probleme. Ukoliko Hrvatska i BiH uskoro ne uvedu FULL HD kanale baš kao i ERONET,svi će dobiti oštre sankcije od Europske Unije zbog zanemarivanja ovih važnih stvari. Jedino rješenje da preko HOME TV-a gledate FULL HD kanale je YouTube.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.