Održana druga dm akademija za bh. poduzetnice

U ponedjeljak je u Bistro Zdravo u Sarajevu održana 2.dm akademija za bh. poduzetnice.

Akademija je okupila 12 sjajnih ženskih biznisa iz cijele BiH, a rezultat je petomjesečne FEEL GOOD kampanje tijekom koje su dm kupci kupovinom FEEL GOOD majice donirali 3 KM za ovaj edukativan i osnažujući edukativan projekt koji jača poduzetnički sustav u BiH.

Ukupna vrijednost donacije, i ove godine, iznosila je 9.000 KM.

Ovo je četvrto izdanje FEEL GOOD majice, a kroz projekt je dosad pružena edukacija više od 300 žena, dok su kroz projekt realizirani i edukativni webinari, profesionalna fotografiranja žena poduzetnica i njihovih proizvoda, kao i promocija njihovih brendova.

Sudionice akademije su imale priliku kroz edukativna predavanje i vježbe saznati više o plasmanu proizvoda na ciljano tržište, ambalaži proizvoda i brandingu. Jelena Radonja, asortiman menadžerica dmBiH te Ajla Hadžić, menadžerica marketinga ovog drogerijskog lidera na bh. tržištu su iz vlastitog iskustva govorile o ovim važnim temama.

FEEL GOOD priču pričamo već četiri godine i veoma smo ponosni kada vidimo dame širom naše zemlje kako nose majicu u potpunosti izrađenu u BiH. Zahvaljujući i njima, do sada smo uspjeli podržati više od 300 bh. poduzetnica u početku ili razvijanju njihove poslovne priče.

Jučerašnja Akademija je bila sjajna prilika za razmjenu iskustava i pitanja iz domena marketinga i svega što jedan brend prolazi prije nego što dođe do krajnjeg kupca. Drago nam je da je Akademija bila veoma interaktivna i da smo prijavljenim sudionicama ponudili naša iskustva, izjavila je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga dmBiH.

Kroz temu „Sve što bih boljela da sam znala na početku karijere“ svoja iskustva i lekcije sa sudionicama dm akademije podijelila je i Ana Ćavar.

Činjenica da smo za 2. dm akademiju za bh. poduzetnice dobili gotovo 200 prijava te da je bio izazov izabrati 12 brendova koji su jučer s nama započeli jednu novu eru svog poslovanja, pokazuje kako su konkretne edukacije i podrška važne za poduzetnice u BiH.

Sretni smo što uz dm drogerie markt ženama pokazujemo kako da povećaju vidljivost i konkurentnost svojih biznisa, kao i što sudjelujemo u samopouzdanijem kreiranju nekih novih sjajnih priča u Made in BiH potpisu, dodala je Ana Ćavar, direktorica i osnivačica Bonjour.ba, najčitanijeg bh. lifestyle portala.

Poduzetnice su se tijekom Akademije i same iskušale u pripremi marketing plana, ali i uživale u inspirativnim razgovorima, networkingu i razvoju svojih vještina.

Akademija za poduzetnice je na mene ostavila jako pozitivan utjecaj, naučila sam i izvukla vrlo bitne i korisne informacije za koje sam sigurna da ću u budućnosti primijeniti na svom brendu. Isto tako sama interakcija sa ostalim sudionicama je bila nadahnujuća, rekla je fotografkinja Muna Mešić, jedna od bh. poduzetnica koja je bila dio dm akademije.

Uz ovakve snažnu žensku podršku i predavanja iz kojih se mogu naučiti lekcije primjenjive na svaki biznis, poduzetnice su s Akademije otišle ispunjene novom energijom, koja će svoju snagu pokazati kroz njihove buduće radove, projekte i poslovne uspjehe, a koje svi jedva čekamo vidjeti.

*Sponzorirani članak