Održan završni predizborni skup HDZ-a BiH Široki Brijeg

U prepunom kinu ‘Borak’ održan je završni predizborni skup Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg. „Kandidirao sam se jer iza mene stoji stranka koja nema ozbiljne konkurencije“, rekao je na početku svog govora Miro Kraljević aktualni gradonačelnik i kandidat HDZ-a BiH za gradonačelnika Širokog Brijega. „U proteklom mandatu dogodili su se kapitalni projekti vrijedni 20-ak milijuna maraka od kojih ću izdvojiti školu na Lisama, autobusni kolodvor, vodovod u nekoliko mjesnih zajednica, projekt sustava navodnjavanja, a u tijeku je realizacija projekta kanalizacije. U sljedeće dvije godine završit ćemo vodovod u preostalim mjesnim zajednicama“, rekao je Kraljević istaknuvši zadovoljstvo posjećenosti predizbornih tribina koje su u protekla tri tjedna održana u svim temeljnim ograncima stranke.

„Gango moja ispuni mi želju priključi se i ti HDZ-u“, jedna je od pjesama koja se mogla čuti od članova i članica HKUD-a „Crnašnica“ iz Knešpolja, te članova HKUD-a „Ganga“ i „Brda“ iz Izbična.

Vinko Topić aktualni predsjednik Gradskog vijeća i nositelj liste Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg za Gradsko vijeće govorio je o uspješnom radu Gradskog vijeća u aktualnom sazivu, te istaknuo uvjerenje da će pobjeda na lokalnim izborima biti uvjerljivija od one prije četiri godine.

Nazočnima se u ime predsjednika HDZ-a Hrvatske Andreja Plenkovića  obratio Milan Kovač, a u ime predsjednika HDZ-a BiH i člana predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića nazočne je pozdravila Borjana Krišto zamjenica predsjednika HDZ-a BiH. „Kada HDZ dobija izbore u BiH onda se na Pantovčaku i Markovu trgu lakše diše“, rekao je Kovač.

„HDZ BiH treba biti ne samo pobjednik već uvjerljivi pobjednik lokalnih izbora“, rekla je između ostalog Borjana Krišto. Krišto je govorila o važnosti lokalne razine i suradnje s višim razinama vlasti istaknuvši da „sve što lokalna zajednica radi to je rezultata suradnje lokalnih vlasti s višim razinama vlasti“.

Na samom kraju predizbornog skupa predstavljeni su kandidati Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg za Gradsko vijeće, uslijedilo je zajedničko fotografiranje kandidata Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg za Gradsko vijeće, kandidata za gradonačelnika i gostiju, nakon čega je priređen domjenak na Trgu Gojka Šuška, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Tuge i jada… pogledajte samo face u publici i sve ce vam biti jasno. Sve sami uhljebi na proracunskoj placi i nekoliko neizostavnih sto vire iz…

  • Ode narod u Eu pa neznam sta znaci pobjeda ako se narod iseljava iz Sirokog,izbacite statistiku i vidjecete da svi gubimo ove izbore jer nas nestaje i tesko da nas bude vise.laku noc.

  • Na skupove dolaze samo oni koji su na državnom proračunu,županijskom i gradskom. A tko ne dođu može mu posao biti upitan. ĐŽabana jelo,piće,službeni auti,gorivo,telefoni i još si faca,medijska zvijezda Širokog.Baš im ide ovih dana…Iza izbora stroga dijeta,provjeriti tlak,masnoću,nedaj Bože da nam vrcne koji ovaj funkcioner tko bih ga zamjenio.Treba ovo sve izmoći i izdržati,nije lako.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.