Održan spektakularni Mepas Mall Gran Turismo Show!

Svi ljubitelji luksuznih automobila jučer su željno iščekivali Gran Turismo karavanu na platou Mepas Malla i potpuno se oduševili!

Luksuzni automobili najpoznatijih svjetskih brendova bili su prava adrenalinska poslastica za brojne posjetitelje Mepas Malla, koji su imali priliku uživati u ovoj karavani na njezinoj jadranskoj turneji od Hrvatske do Grčke.

Mostar se našao uz bok mediteranskim biserima Zadru, Dubrovniku i Thessalonikiju, a izuzetno rijetki i najnoviji modeli automobila su po prvi put prikazani na našim prostorima.

Nakon vožnje do Mostara, vlasnici automobila su se osvježili uz novi Maraskin gin The Rebel, koji je doživio svoju premijeru u Bosni i Hercegovini. Najnovija zvijezda iz Maraskine tvornice vrhunskih pića radi se od posebno odabranih biljaka i začina, koji The Rebel ginu daju prepoznatljiv okus i vrhunsku kvalitetu. Ne sumnjamo da će ručno izrađen gin The Rebel postati pravo zadovoljstvo za nepce svih ljubitelja vrhunskih pića i omiljeno osvježenje u nadolazećim ljetnim danima.

Dok su vlasnici uživali uz The Rebel osvježenje, posjetitelji su razgledali prekrasne primjere iz svijeta luksuznoga automobilizma, fotografirali se i birali svoje favorite između fenomenalnih modela Porschea, Lamborghinija, Ferrarija i ostalih.

Uzbudljiva večer završila je zdravicom, a nakon odmora u Hotelu Mepas vozači ovih luksuznih automobila nastavljaju svoje putovanje. Gran Turismo karavani želimo sretan put do Grčke i što skoriji povratak do Mostara!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu