Održan sastanak s trenerima klubova Premijerlige BiH

Izbornik „A“ reprezentacije BiH Mehmed Baždarević sa suradnicima iz stručnog stožera, te rukovoditelj Centra za edukaciju NS BiH Munir Talović i treneri klubova BH Telecom Premijer lige sastali su se danas u Trening centru NS BiH u Zenici.

Baždarević je o sastanku rekao: „Cilj nam je bio da se stručni stožer reprezentacije skupi i tako počnemo pripreme za predstojeće dvije utakmice, ali i da se vidimo s izbornicima naših mlađih kategorija.

Jutros smo gledali i utakmicu kadeta sa Azerbejdžanom.

Nakon toga uslijedio je sastanak s trenerima klubova Premijer lige s ciljem razmjene iskustava. Ove radionice su obostrano korisne i tražimo zajedno načine da još unaprijedimo naš profesionalni nogomet. Želimo imati što bolje uvjete za rad, kvalitetne trenere. Svi zajedno gledamo naprijed i trudimo se da poboljšamo one stvari na koje možemo utjecati.“

Šef stručnog stožera FK Krupa Slobodan Starčević nosi pozitivne utiske sa sastanka:

„Podržavam ideju da se organiziraju ovakvi sastanci, prije svega jer smo danas govorili o bitnim temama s ciljem podizanja kvaliteta rada s igračima, ali i rada u samim klubovima. Svi želimo i bolje infrastrukturne uvjete, ali i da popravimo status trenera.

Zajednički cilj nam je unaprijeđenje nogometa u BiH, a s tim u vezi u imat ćemo neke prijedloge prema Savezu i prema klubovima. Zahvalio bih se NS BiH na organizaciji ove radionice.“

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.