Održan 2. Skijaški kup Sveučilišta u Mostaru – Jabuka.tv

Održan 2. Skijaški kup Sveučilišta u Mostaru

U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, studija Fizičke kulture na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti i Skijaškog saveza Herceg Bosne održan je 2. Skijaški kup Sveučilišta u Mostaru.

Odgovarajući zimski uvjeti i dovoljna količina snijega za razliku od prošle godine omogućili su održavanje natjecanja na stazama skijališta Adria Ski na Kupresu.

Studenti i studentice Sveučilišta u Mostaru svoje skijaško znanje predstavili su u disciplini veleslalom, a kao najbolji u dvije vožnje istakli su se sljedeći:

Studenti
1. Ivan Krajinović 1:01.85 FPMOZ – studij Fizička kultura
2. Franjo Bošnjak 1:02.96 Ekonomski fakultet
3. Andrija Bošnjak 1:04.90 FPMOZ – studij Ekologije

Studentice
1. Marija Bakula 1:07.24 FPMOZ – studij Fizičke kulture
2. Sara Ravančić 1:09.59 FPMOZ – studij Fizičke kulture
3. Maja Raguž 1:37.67 FPMOZ – studij Fizičke kulture

Medalje, diplome, i nagrade koje je osigurao pokrovitelj natjecanja Prima Sport, prvoplasiranim natjecateljima uručio je prodekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti dr.sc. Marin Ćorluka.

Ispred organizatora studentima se obratio prof.dr.sc. Žarko Bilić nositelj katedre “Zimskih Sportova” na studiju Fizičke kulture.

Profesor Bilić je rekao kako se nada da će ovo natjecanje postati tradicionalno te kako će svake godine biti uključeno što više studenata sa svih Fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Janja Marušić istaknula je zadovoljstvo samom organizacijom i realizacijom natjecanja te iskoristila prigodu da potakne studente da se prijavljuju na financiranje projekata u organizaciji Studentskog zbora i uključe u aktivno studiranje.

Veliku pomoć u organizaciji projekta pružila je i rektorica Sveučilišta u Mostaru dr.sc. Ljerka Ostojić koja je podržala ovo natjecanje kao i dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti dr.sc. Mario Vasilj. Nakon održanog natjecanja studenti su nastavili sa rekreativnim skijanjem i druženjem u Hotelu Adria Ski koji se i ovoga puta pokazao kao odličan domaćin, navodi se u priopćenju.

(www.bljesak.info)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.