Odlična atmosfera na druženju nogometaša i navijača Širokog Brijega

U četvrtak je na Trgu širokobrijeških žrtava održano zajedničko druženje nogometaša i nogometašica Širokog Brijega te navijača.

Odlična atmosfera prožeta brojnim fotografinjem navijača sa svojim najdražim igračima, igranjem lopte ”na male” djece protiv igrača bila je uvertira za nedjeljni derbi 4. kola Premijer lige BiH u kojem se na Pecari u 20.00 sati sastaju Široki Brijeg i Željezničar.

Svi mladi natjecatelji koji su se okušali u igranju ili pak tehniciranju lopte s igračima Širokog Brijega osvojili su ulaznice za derbi susret, a podijeljene su i majice iz klupskog fan shopa te ostali rekvizita najboljim pojedincima.

Na središnjem gradskom trgu bio je postavljen i poseban štand gore već spomenutoh fan shopa na kojem su brojni Širokobriježani i gosti imali priliku kupiti omiljeni artikl s klupskim obilježjima. Također, za vrijeme ovog druženja premijerno je u prodaju pušten i dres Nogometnog kluba Široki Brijeg, kao i šal.

Također, prvih deset kupaca dresa, kao i svaki kupac koji je kupio dva ili više artikla iz fan shopa na poklon je dobio ulaznicu za nedjeljni derbi Širokog Brijega i Željezničara.

Kao što vidite u našoj velikoj galeriji fotografija, druženju su nazočile i nogometašice Širokog Brijega koje posljednjeg vikenda u kolovozu igraju povijesni prvi prvenstveni susret u Prvoj ligi Federacije BiH.

U odličnoj atmosferi druženje igrača i navijača potrajalo je više od dva sata. ”Najtraženiji” igrač večeri za fotografiranje i autograme bio je najbolji igrač i strijelac u Premijer lige BiH te kapetan Wagner Santos Lago. Mnogi navijači poželjeli su sreći ”Plavo-bijelima” u nedjeljnom susretu te su im obećali da će ih zdušno bodriti sa sjeverne tribine koja s novim krovom željno iščekuje premijeru u nedjelju.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

35 komentara

Komentiraj: