Od sutra ponovno gorivo skuplje za pet feninga

Na većini benzinskih crpki u Federaciji Bosne i Hercegovine već od sutra se očekuju više cijene naftnih derivata za pet feninga, potvrdila je Feni šefica Sektora za cijene i analizu tržišta Federalnog ministarstva trgovine Lejla Glibo.

Ona je kazala da je u Ministarstvo dosad pristiglo oko 30 zahtjeva za promjenom cijena i da zahtjevi još pristižu, a većina ih se odnosi na dizel i BMB 95, a ima slučajeva da su distributeri tražili i poskupljenje za BMB 98.

I u Republici Srpskoj gorivo je ponovno poskupjelo u prosjeku za četiri feninge.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • koji ga kurac serkaju,neka odmah dignu na tri marke,a trebalo njima za hitne pomoći a ne imali čime usut mater im jebem lopovsku vala više.

  • koji ga kurac serkaju,neka odmah dignu na tri marke,a trebalo njima za hitne pomoći a ne imali čime usut mater im jebem lopovsku vala više.–

  • Lejla Glibo: “Dosad pristiglo oko 30 zahtjeva za promjenom cijena!” Nisam znao da se svi zahtjevi moraju odobriti.Ja podnesem neki zahtjev (bilo koji zahtjev npr. za financijskim sredstvima iz nekih fondova) i u 99% slučajeva me odbiju, a do ovog 1% još nisam stigao!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.