Od sljedeće sezone na svim premijerligaškim stadionima obvezni reflektori

Od sljedeće sezone svi klubovi koji se natječu u Premijer ligi BiH morat će na svojim stadionima imati reflektore, misle li na istima igrati utakmice.

Detalj je to koji je obznanjen na seminaru za licenciranje za sezonu 2017./2018. održanom u hotelu Park u Vogošći, piše Bljesak.info.

U slučaju da neki od klubova ne budu mogli osigurati osvjetljenje, morat će za svoje domaće utakmice prijaviti drugi stadion.

Kako navodi službena stranica NS BiH, seminaru su nazočili i i predstavnici revizorskih kuća koji su zaduženi za ispitivnaje financijskog poslovanja klubova Premijer lige BiH.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Pa to je u HNL-u uvedeno prije više od 5 godina i vecina je izjavila da je bolje bilo inzistirati na novim travnjacima nego reflektorima! Koji ce qrac svitlit ako je oranica ispod…………

  • TAKO TREBA.JOŠ LIGU SMANJITI NA 10 KLUBOVA I UVESTI MODEL TAKMIČENJA KAO U HRVATSKOJ.OVI MODEL JE GLUP KAO I BEVANDA KOJI JE TO TRAŽIO.ŠTA ĆE SADA U RAZIGRAVANJU RADITI OVI KLUBOVI KOJI SU PRAKTIČKI OSIGURALI OPSTANAK VEĆ PUŠTATI KOME ŽELE.ISTINA MOŽE SE I ONAKVOM SISTEMU NAMJEŠTATI ALI BAR IGRAŠ I SA ONIM KO SE BORI ZA VRH.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.