Od povratka Kreše Kordića u Zrinjski nema ništa

Posljednjih dana s navijačkih portala i foruma te s društvenih mreža potekla je “inicijativa” navijača Zrinjskog o prelasku Krešimira Kordića iz Širokog Brijega u Zrinjski, točnije o njegovom povratku u klub pod Bijelim brijegom.

Navijači očito ciljaju na Kordićev sentiment, jer 32-godišnji napadač nikada nije skrivao kako bi se želio vratiti u klub u kojem je počeo karijeru. Međutim, takav povratak, barem ovog ljeta, nema puno veze s realnošću.

Čak da u Zrinjskom i razmišljaju o pojačavanju svoje navale s Kordićem morali bi izdvojiti znatnija sredstva za odštetu, budući da mostarski nogometaš ima još godinu dana ugovora sa Širokim Brijegom.

Uz to, Široki Brijeg namjerava složiti ozbiljnu momčad za sezonu u kojoj će igrati europsko natjecanje i napasti trofej u Premier ligi, a teško je očekivati da će se odreći nogometaša koji je samo u proljetnom dijelu zabio 13 golova.

Prema tome, Krešimir Kordić će sasvim sigurno biti među nogometašima koje će trener Širokog Slaven Musa 15. lipnja prozvati na početku priprema za iduću sezonu. (Bljesak.info)

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.