Od malih nogu mu je idol, a sada osvajaju zajedno

Jedan od junaka Dinamovog osvajanja Hrvatskog kupa bio je Petar Sučić (20), koji je postigao prvi pogodak u 3:1 pobjedi na Rujevici.

Sučić je tako zaokružio sjajnu sezonu u kojoj je postao jedno od najvećih Dinamovih otkrića. Stoga mu je objavu na društvenim mrežama posvetio i sam klub.

“Život piše romane… Kao mali dječak sanjao si ovaj sveti dres, a danas svojim radom i disciplinom živiš svoje snove! Boljeg mentora i uzora nisi mogao izabrati! Sadašnjost Dinama i budućnost Hrvatske!” stoji u objavi koje su popratile Sučićeve fotografije iz djetinjstva u dresu Arijana Ademija, kao i njihove zajedničke fotografije iz Sučićevih dječačkih dana, a zatim i s Rabuzinovim suncem, piše Index.hr.

Podsjetimo, Sučić se našao i na širem popisu Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo u Njemačkoj nedugo nakon što je odlučio da će predstavljati Hrvatsku, a ne Bosnu i Hercegovinu.

(www.jabuka.tv | Foto: GNK Dinamo / Index.hr)

1 komentar

  • O Bože hvala ti u domu malog livanjskog bugojanca i velikog talenta i nasljednika Modrića,slika Širokobriške crkve,bravo,bravo .Široki Brig će ti biti snaga i potpora u životu,budi i ostani svoj naš ,Hrvatska

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.