Od danas u prodaji ulaznice za stajanje za koncert Josipe Lisac u Sarajevu – Jabuka.tv

Od danas u prodaji ulaznice za stajanje za koncert Josipe Lisac u Sarajevu

Zbog velikog interesa za koncert glazbene dive Josipe Lisac u Domu mladih u Sarajevu od danas su puštene u prodaju i ulaznice za stajanje.

Ograničen broj ulaznica za stajanje po cijeni od 20 KM moguće je kupiti isključivo preko sustava kupikartu.ba. Također, informacija za one koje zanimaju ulaznice za sjedenje raspoloživo ih je za kupnju još vrlo malo, objavili su organizatori iz agencije PRimera.

Josipa Lisac sa svojim odličnim bendom pred sarajevsku publiku stiže 04. 05.

Prepoznatljiva po hitovima poput “Magla“, “Hir, hir, hir“, “Gdje Dunav ljubi nebo“, “Boginja“, “Danas sam luda“…i brojnim drugim, plijeni pozornost publike gdje god se pojavi, a njezini koncerti, postali su vrlo ekskluzivni i redovito rasprodani nekoliko dana prije samog održavanja.

Josipa Lisac je proteklih godinu dana koncertima obilježila 50 godina vrlo uspješne karijere.

U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša glazbena suradnja i život sa Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album ‘Dnevnik jedne ljubavi’ (1973) i autor je dviju rok opera ‘Gubec Beg’ (1975) i ‘Grička vještica’ (1979). Napravio je sve moguće hitove kao ‘Magla’, ‘Danas sam luda’… To su najljepši trenutci, na to sam ponosna, kazala je Josipa.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.