Očna optika Sclera najsuvremenijom opremom proširuje mogućnosti kontrole vida

Cijenjeni klijenti, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da smo proširili mogućnosti kontroliranja vida. Uz već iskušane mogućnosti subjektivnoga određivanja vida, od sada u Očnoj optici Sclera Vaš vid kontroliramo uz APH550, najmoderniji foropter koji pruža brzinu i udobnost za sve vrste testova.

S prilagođenom i jednostavnom tastaturom i povezivanjem s ostalim uređajima, idealan je za optimiziranje refrakcijskoga lanca. Foropter je povezan sa CS POLA 600 24” ekranom, koji pruža širok vidni kut i jasan prikaz bez iskrivljenja slike.

Nudimo širok raspon testova:

  • oštrina vida: Landolt C, brojevi, slova, uključujući ETDRS
  • specijalni testovi: binokularni i fuzija, aniseikonia, stereopsis, strabismus phoria, prepoznatljivost boja, Amsler
  • provjara dioptrije u stvarnim uvjetima
  • nasumični redoslijed funkcija kako bi se izbjeglo memoriranje optotipa

Uz navedeno, možete kontrolirati i pozadinu oka te očni tlak, a budući da je ožujak mjesec posvećen liječenju glaukoma, nemojte oklijevati u prevenciji.

u Očnoj optici Sclera Vaš vid kontroliramo uz APH550, najmoderniji foropter koji pruža brzinu i udobnost za sve vrste testova

Zbog zadržavanja previše tekućine u oku, raste očni tlak, a to se stanje naziva povišeni očni tlak (očna hipertenzija). Ako očni tlak ostane visok, tijekom vremena zbog pritiska na živčana vlakna vidnoga živca može doći do njihova propadanja, što rezultira oštećenjem vidnoga polja. To se stanje naziva glaukom.

Novost je da preglede vida vršimo dva puta tjedno, uz dva različita oftalmologa:

  • UTORKOM: od 16.30 sati, uz prethodnu narudžbu
  • PETKOM: od 15.00 sati, uz prethodnu narudžbu

Naružbe primamo na: [email protected], ili na brojeve telefona 039/703-500 te broj mobitela 063/415-989.

Uza sve navedeno, naša optika nudi i okvire za korekciju vida, kontaktne leće te bogat izbor sunčanih naočala. Najsuvremeniji trendovi dostupni su u našoj poslovnici u Širokom Brijegu.

Za svoje oči odaberite najbolje – Očna optika Sclera Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)