Očekuje se rekord: Počela najljepša božićna priča Širokoga Brijega

U srijedu u večernjim satima u Širokom Brijegu započela je sedma humanitarna akcija “Što ti možeš učiniti za Božić?“.

Već sedmu godinu zaredom ovu akciju organizira Udruga “Inicijativa za Široki Brijeg”, a ove godine akcija se održava od srijede do petka 22. prosinca i traje od 18 do 24 sata na Trgu Gojka Šuška.

“Izuzetno smo sretni i zadovoljni organizacijom. Kada dođemo negdje i vidimo da nas ljudi prepoznaju, da cijene naš rad i podržavaju nas, znamo da smo na pravom putu. Time nam je olakšano i prikupljanje donacija, a svake godine sve je veći i odaziv”, rekao je za portal Jabuka.tv Ivan Zovko, jedan od organizatora ove akcije.

Dio potrepština koje se nude na prodaju osiguraju sponzori, a ono što sponzori ne pokriju organizatori plate prikupljenim sredstvima, dok svi ostali prihodi idu u humanitarne svrhe, odnosno potrebitim obiteljima i pojedincima iz Širokoga Brijega i okolice.

“Svi naši volonteri su zaista volonteri i za svoj rad ne uzimaju nikakve naknade, ni marke”, govori Zovko, dodajući da se organizatori i volonteri natječu sami sa sobom, nastojeći svake godine biti još bolji i nešto doista kvalitetno ponuditi Gradu Širokom Brijegu.

“Vjerujemo da će nam se naš trud isplatiti i da ćemo ove godine ostvariti rekordan odaziv, kao što je i prošlih godina svaka bila rekordna u odnosu na prethodne”, zaključio je Zovko za portal Jabuka.tv.

Podsjetimo, u glazbenom dijelu programa ove humanitarne akcije nastupat će Tamburaši s kamena, Mokarski tamburaši, Stare Note te drugi lokalni bendovi. Tijekom akcije posjetitelji će moći kušati razna hercegovačka jela i pića, a za najmlađe, kao i svake godine, bit će organizirano druženje s gostom iznenađenja, s prigodnim poklonima.

U akciji sudjeluju i djelatnici i štićenici Doma “Marija naša nada“, koji će predstaviti svoj rad i trud kako bi ostvarili bolje uvjete za njihov rad.

Svi koji se žele uključiti u ovu humanitarnu akciju mogu to učiniti kontaktirajući Udrugu te donirati prehrambene artikle ili novčane donacije uplatom na žiro račun 3382202264860334 kod UniCredit Bank d.d.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.