Na današnji dan: U Ljubuškom napadnuti čuvar ozlijedio pucnjom dvije osobe, Lijanović napao vođu prosvjeda

Dogodilo se na današnji dan (21.12).


Ljubuški: Napali čuvara u Gimnaziji, a on uzvratio pucnjevima, ranjene dvije osobe

21. prosinac 2013. – Sinoć u 19:35 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu o razbojništvu, počinjenom nad čuvarom u Gimnaziji, koja se nalazi u Ulici sestre Silvije Antić u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave dvije nepoznate osobe napale su 55-godišnjeg čuvara, nanijevši mu tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja.

Nadalje, prema navodima iz prijave došlo je do upotrebe vatrenog oružja, pri čemu je jedan počinitelj zadobio tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja, a po dovršenju kaznenog djela nepoznati počinitelji uspjeli su pobjeći u nepoznatom smjeru, s točno neutvrđenom svotom novca kojeg su oduzeli od 55-godišnjeg čuvara.

Pročitaj cijelu vijest!


Lijanović: Voditelj prosvjeda brat je visokog dužnosnika HDZ-a BiH u Širokom Brijegu

21. prosinac 2014. – Ponovno se oglasio većinski vlasnik tvrtke Lijanovići d.o.o. Jerko Ivanković Lijanović koji je pak ovoga puta za prosvjede i blokadu računa optužio vladajući HDZ BiH.

Naveo je također da je jedan od voditelja prosvjeda na Visokoj Glavici brat visokog dužnosnika HDZ-a BiH u Širokom Brijegu.

Pročitaj cijelu vijest!


U Posušju zaplijenjeno 410 kilograma duhana

21. prosinac 2016. – U okviru operativne akcije “Akciza”, službenici Postrojbe za podršku i kontrolu Bosansko Grahovo – Terenskog ureda Zapad Granične policije BiH i Jedinice granične policije Gorica u srijedu su u tri odvojena slučaja zaplijenili 410 kilograma rezanog duhana bez trošarinskih markica, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Duhan je otkriven kontrolom triju vozila, bh. registarskih oznaka, u graničnom pojasu na području Posušja.

Pročitaj cijelu vijest!


(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.