Obračun migranata u Bihaću, jedan izboden

Policijskoj stanici Bihać u ponedjeljak se obratilo više građana koji su prijavili da je došlo do fizičkog obračuna između migranata na raskrsnici ulica Bihaćkih branilaca i Kasima Ćehajića.

Izlaskom na mjesto događaja, policijski službenici zatekli su jednu osobu – migranta koja je imala vidne ozljede, dok je u neposrednoj blizini zatečena također nepoznata osoba – migrant koja je prema izjavi svjedoka istom nanijela ozljede upotrebom hladnog oružja – noža, priopćeno je iz MUP-a USŽ-a.

Ozlijeđenoj osobi ukazana je liječnička pomoć te je prevezena do Županijske bolnice Bihać gdje je zadržana na liječenju i gdje je konstatirano da ima sedam ubodnih rana u predjelu grudnog koša.

Očevidne radnje obavili su istražitelji OKP PS Bihać, pod nadzorom tužitelja Županijskog tužiteljstva i koji su u odvodnom šahtu pronašli i izuzeli odbačeni nož za kojeg se pretpostavlja da je sredstvo izvršenja kaznenog djela, prenosi Radio Sarajevo.

Nad osumnjičenom osobom koji je o sebi dao podatke da je A. S. rođen 1988.godine u Turskoj, zavedena je kriminalistička obrada, a istražitelji nastavljaju daljnji rad na dokumentiranju kaznenog djela.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.