Obožavatelji otkrili detalj koji objašnjava kako je Kevin ostao “Sam u kući” – Jabuka.tv

Obožavatelji otkrili detalj koji objašnjava kako je Kevin ostao “Sam u kući”

Božićni klasik “Sam u kući”, prvi put je emitiran prije trideset godina. Mali je broj onih koji ga makar jednom nisu pogledali, ako ne i više puta.

Upravo jedan takav obožavatelj tvrdi da je uočio bitan detalj iz filma, koji objašnjava mnogo toga.

Naime, priča filma “Sam u kući” govori o osmogodišnjem Kevinu McCallisteru koji ostaje sam kod kuće na Božić, kada njegova obitelj krene na putovanje u Francusku i slučajno ga ostavi za sobom. Osim što je apsolutno sam u velikoj kući, pred njim se rađa novi izazov – dvojica provalnika koji ga žele opljačkati.

Postavlja se pitanje kako su ga roditelji zapravo mogli zaboraviti, a odgovor na to pitanje navodno ima obožavatelj koji tvrdi da je film pogledao više od pedeset puta, piše Nova.rs.

On navodi da je odgovor na samom početku, u sceni gdje se Kevin i njegov stariji brat prepiru, te slučajno proliju piće po avionskim kartama i putovnicama.

Kevinov otac ulazi i čisti nered s nekoliko papirnatih salveta koje potom baca u kantu. U jednom kratkom kadru prikazan je sadržaj kante za smeće, a među zgužvanim salvetama nalazila se i Kevinova karta. Kad je obitelj bila na aerodromu, majka ih je prebrojala, a umjesto Kevina, među obitelj se uvukao mali dječak koji se igrao u njihovoj blizini, tako da je broj članova obitelji odgovarao.

To, navodi obožavatelj, objašnjava kako su ga uspjeli zaboraviti i ne shvatiti da im je dijete ostalo kod kuće.

Gledam “Sam u kući” 50. put i nikada nisam primijetio da u početnoj sceni, kad se u kuhinji dogodi tučnjava, Kevinova karta završi u kanti za smeće. Tko bi znao?, napisao je jedan korisnik na Tviteru, a s njim su se mnogi složili.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.