Objavljene fotografije redizajniranog BMW-a iz Serije 5

Na internetu se pojavilo nekoliko fotografija koje otkrivaju kako izgleda redizajnirana BMW-ova Serija 5.

Fotografije je objavio Bimmer Today, a oznaka na stražnjem dijelu ukazuje da se radi o modelu 530e. Također, vidljiv je i port za punjenje na prednjem blatobranu, kao i estetički detalji M Sport paketa opreme.

Za razliku od osvježene Serije 7, dizajneri nisu iskoristili priliku uvećati rešetku hladnjaka. Serija 5 na prednjem dijelu izgleda oštrije.

Promjene stražnjeg dijela su minimalne, svjetla imaju nešto oštriji oblik, a blago je promijenjen i dizajn stražnjeg branika.

Izbor pogona će navodno biti proširen te će uključivati 545e plug-in hibridnu verziju koju bi mogla pokretati kombinaciju 3,0-litarskog rednog šestaka i električnog motora ukupne snage 388 KS.

Novi BMW bi uskoro trebao biti i javno predstavljen

Prve fotografije ukazuju i na postojanje modela M5 CS, verzije sedana s još boljim performansama i vjerojatno i više snage.

Fotografije redizajnirane Serije 5 se pojavljuju od srpnja prošle godine, tako da se njeno predstavljanje očekuje uskoro. Vjerojatno će biti predstavljen preko interneta, zbog posebnih mjera u prevenciji pandemije koronavirusa u svijetu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.