Objavljen poziv za dodjelu stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika

Središnji državni ured za Hrvate izvan Hrvatske objavio je javni poziv za dodjelu do deset stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika u trajanju od jednoga semestra u idućoj akademskoj godini, a zainteresirani se mogu prijaviti do konca srpnja.

Javni poziv za dodjelu stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika u akademskoj godini 2018./19. godini objavljen je 28. lipnja 2018. godine, s ciljem upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te promicanja suradnje i povezanosti s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima.

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskog naroda ili njihovi potomci, supružnici, kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, imaju navršenih 18 godina života, najmanje stečeno srednjoškolsko obrazovanje i prebivalište izvan Republike Hrvatske ili prijavljeno prebivalište/boravište u Republici Hrvatskoj, ali ne duže od dvije godine zaključno s danom objave ovoga Javnog poziva.

Prijave na Javni poziv podnose se isključivo elektroničkom poštom na adresu: [email protected], a rok za dostavu prijava sa svom potrebnom dokumentacijom je 30. srpnja 2018. godine.

Javni poziv i dokumentaciju potrebnu za prijavu svi zainteresirani kandidati mogu pronaći na poveznici, a u slučaju potrebe za dodatnim informacijama kandidati mogu poslati pisani upit najkasnije do isteka roka za podnošenje prijava na navedenu adresu elektroničke pošte ili nazvati na broj: +385 (0)1/6444-683, svakim radnim danom od 10:00 do 15:00 sati, priopćeno je iz Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan Hrvatske.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.