Objavljen Javni poziv za obuku CNC operatera u Tehnološkom parku u Posušju – Jabuka.tv

Objavljen Javni poziv za obuku CNC operatera u Tehnološkom parku u Posušju

Upravni odbor Fondacije Tehnološki park Posušje na čelu s predsjednikom Brankom Bagom raspisao je Javni poziv za obuku za CNC programera/operatera.

Obuka je organizirana u trajanju od 150 sati, a uključuje obuku u programima SolidWorks i SolidCAM, te praktičnu obuku na CNC strojevima.

Obuka se održava kroz četiri mjeseca, tri puta tjedno u vremenu od 17 do 20 sati u prostorijama Fondacije u sklopu Logističkog centra Posušje na adresi Poduzetnička zona Osrdak, Rastovača polje 40.

Ukupna cijena obuke je 1.600,00 KM, a 50% ovog iznosa osiguravaju osnivači Fondacije, Općina Posušje i JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke-HERAG. Cijena obuke za CNC programera/operatera koju plaća polaznik iznosi 800,00 KM.

S ciljem pružanja novih znanja i radnih vještina potrebnih za obavljanje poslova operatera/programera na CNC strojevima za obradu metala i plastike, stručnog osposobljavanja radi pronalaska radnog mjesta ili samozapošljavanja nezaposlenih osoba te osiguravanja kvalificirane radne snage domaćim poduzećima, Fondacija Tehnološki park Posušje (u daljem tekstu: Fondacija) poziva sve zainteresirane punoljetne osobe da podnesu prijavu za pohađanje obuke osposobljavanja za operatera/programera na CNC strojevima za obradu metala i plastike.

Pozvane su sve punoljetne zainteresirane osobe

Prava i obaveze između Fondacije i odabranih polaznika obuke bit će definirani pojedinačnim ugovorima, koji će biti zaključeni prije početka obuke.

Podnošenje prijava:

Uz prijavu je potrebno navesti kontakt broj telefona i E-mail adresu te priložiti sljedeće dokumente:

  • Preslika uvjerenja o prebivalištu (ne starije od 6 mjeseci)
  • Preslika osobne iskaznice
  • Preslika svjedodžbe ili diplome
  • Životopis

Prijave po ovom Javnom pozivu s pratećom dokumentacijom slati na E-mail: [email protected] ili preporučeno putem pošte/osobno dostaviti na adresu:

  • Fondacija Tehnološki park Posušje Logistički centar Posušje Poslovna zona Osrdak Rastovača polje 40 88240 Posušje

S naznakom “Javni poziv za obuku za CNC programera/operatera – NE OTVARATI”.

Javni poziv ostaje otvoren do 23. listopada 2020. godine. Nepotpuni zahtjevi i zahtjevi podneseni izvan roka neće se uzimati u razmatranje. U slučaju velikog broja prijava prednost imaju kandidati s prebivalištem na području općine Posušje i ŽZH, a Fondacija zadržava mogućnost organiziranja razgovora sa zainteresiranim kandidatima o čemu će biti obaviješteni putem E-maila.

 

Sve upite u vezi s obukom moguće postaviti i putem E-maila: [email protected].

Najavljeno je također kako će se u petak 16. listopada u vremenu od 14 do 19 sati održati “Dan otvorenih vrata Fondacije Tehnološki park Posušje”.

U sklopu “Dana otvorenih vrata” zainteresiranoj javnosti bit ćemo na raspolaganju za razgovor i informiranje o djelovanju Fondacije te ćemo pružati odgovore zainteresiranim kandidatima u vezi s detaljima Javnog poziva, priopćeno je.

“Dani otvorenih vrata” planirani su za petak 16. listopada

Na raspolaganju će biti i inovator Mario Ljubičić koji se za izradu dijela svog pametnog električnog bicikla koristio kapacitetima Tehnološkog parka Posušje.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.