Obitelj iz Njemačke koja ljetuje u Hrvatskoj šokirao prizor na plaži

Njemačku obitelj koja ljetuje u Hrvatskoj šokirala je količina smeća koju su zatekli na jednoj plaži na Cresu pa su ga odlučili sami počistiti.

Oskar Hund fotografije čišćenja smeća objavio je na Facebooku, a u čišćenju su mu pomogle supruga i maloljetna kći, prenosi Vecernji.hr.

Nakon jučerašnjeg otkrića uz more, opet smo skupljali smeće, no nema šanse da se to učini odjednom. Da bismo uspjeli, morali smo prikupljanju otpada postupiti postupno i bavili smo se ponajprije otpacima za koje smo pretpostavili da su posebno loši, poput mreža.

Rezultat: Jedna slamka, ali i bezbroj pamučnih štapića za uši u raznim bojama. Mnoštvo mreža i vreća. Zastrašujuće je bilo vidjeti i izrezane boce pretvorene u lijevak. Usudili smo se pretpostaviti da su korištene za gorivo čamaca, nakon čega su nesmotreno bačene u more, objavio je on.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • I JA KAZEM! DOGODINE, KAD DOJDU PROMOVIRAT HRVACKU I ODMOR U NJOJ , TO CE BITI NOVI HIT- CISTIT SMECE ZA VRIME FERIJA! A U ISTRI SVE LUKSUZ DO LUKSUZA! BUNGALOVI , SA BAZENOM, SA GRILOM, A SACE BITI NOVI TOUR :CISVENJE SMECA!

  • Nijemci misle da to rade pojedinci a ne znaju da Službe razbacuju i premještaju smeće i kanalizaciju u rijeke i more jer nema ni spalionica ni prečistača za vodu pa sve u more i rijeke ,zato je narod ovako obolio od malignih bolesti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.