Obilježen Dan Grada Ljubuškog

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Ljubuškog u hotelu Bigeste obilježen je Dan Grada Ljubuškog.

Predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić je na početku svečane sjednice pozdravio goste, a gradonačelnik Vedran Markotić podnio izvješće o svim infrastrukturnim, gospodarskim, kulturnim i sportskim projektima koji su učinjeni u proteklom razdoblju, uz prezentaciju planova i strateških projekata koji se planiraju u sljedećem razdoblju.

Čestitke na radu u proteklim godinama nazočnim je uputio predsjednik HDZ BiH i HNS-a BiH Dragan Čović koji je između ostalog rekao kako gradska uprava Ljubuškog svojim aktivnostima pravi dimenzije i moderni prostor za život po mjeri europskog čovjeka.

Komentirajući dobru suradnju sa svim razinama vlasti u Republici Hrvatskoj, predsjednik Čović je kazao kako su prekogranični projekti izvor života u Ljubuškom.

Zbog toga cijenjeni predstavnici vlasti iz RH, od srca hvala za sve projekte koje zajednički radimo. Pozivam sve, da osmišljamo nove projekte, ima toliko prostora za suradnju. Možemo svi biti ponosni na projekte koje ste radili zadnjih godina, a posebno na ono što vidimo ispred sebe, za narednih nekoliko godina. Iskrene čestitke svim dobitnicima priznanja, a svim žiteljima Ljubuškog od srca čestitam Dan grada Ljubuškog, kazao je Čović.

Na kraju sjednice dodijeljena su priznanja osobama koji su pridonijele boljem životu na području Ljubuškog.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.