Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u Ljubuškom

Tijekom organizacije Ljubuški outdoor festivala i sportskih natjecanja koja će se odvijati u Ljubuškom u sklopu navedene manifestacije doći će do privremenih zatvaranja cesta.

U subotu, 25. svibnja od 17:30 do 17:50 sati zbog trkačkih disciplina, bit će posebna regulacija prometa na izlazu Veljaci Koćuša – most na Mladima.

Zatim, južna zaobilaznica Ljubuški, magistralna cesta, dionica: Bagin Most (Teskera) – raskrižje u Predgrađu (križanje ulica: ulica Hrvatskih Kraljeva i ulica sv. Leopolda Mandića)– zatvaranje i regulacija ceste u terminu od 18:00 do 19:30 sati.

Dionica: predgrađe(križanje ulica: ulica Hrvatskih Kraljeva i ulica sv. Leopolda Mandića) do mjesta Staje: regulacija prometa u terminu od 18:10 – 20:00 sati.

Što se tiče nedjelje, 26. svibnja, zbog biciklističkih disciplina posebna regulacija prometa bit će od 11:30 do 12:30 sati na dionici izlaz Veljaci Koćuša – most na Mladima.

Osim toga, južna zaobilaznica Ljubuški, magistralna cesta, dionica: Bagin Most (Teskera) – skretanje za ulicu Rimska cesta u blizini osnovne škole na Gračinama – regulacija prometa od 12:00 do 14:30 sati.

Također, magistralna cesta M6, ( D. Radišići)– regulacija prometa od 11:40 do 12:30 sati, dionice cesta u Donjim Radišićima, Gornjim Radišićima i Gornjem Proboju te cesta prema tvrđavi Herceg Stjepana od 11:45 do 14:30 sati.

Posebna regulacija prometa bit će i na magistralnoj cesti M6, prijelaz preko magistrala, lokacija zapadni ulaz u grad, točnije od 12:20 do 14:30 sati.

Privremeno će biti zatvorene i dionice lokalnih cesta u naseljenim mjestima Humac, Bučine, Hrašljani i Studenci, i to od 12:30 do 15:00 sati.

Molimo sve vozače, a posebno vozače sa područja grada Ljubuškog i okolnih mjesta da budu strpljivi u navedenim terminima kada će doći do zatvaranja ili regulacije navedenih dionica cesta, poručuju organizatori LJOF-a zahvaljujući kojem Ljubuški 25. i 26. svibnja postaje regionalno središte sporta.

Bliži se Ljubuški Outdoor Festival, ovo su novosti

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.